Terug naar het overzicht

Informatiemiddagen Hart van de Waalsprong

29 september 2022

In Hart van de Waalsprong zijn nog een aantal woningen en appartementen te koop. Heb je belangstelling en wil je graag meer informatie? Kom dan naar één van de informatiemiddagen die worden gehouden in het Waalsprong informatiecentrum

Ben jij op zoek naar een woning in een levendige maar gemoedelijke omgeving waar altijd iets te zien en te doen is, maar wil je ook zó de natuur in lopen? Dan is een woning in Hart van de Waalsprong iets voor jou. Wonen in Hart van de Waalsprong betekent kiezen voor een goed geïsoleerde woning. Energiezuinig door de zonnepanelen, heerlijk comfortabel door vloer- (stads-) verwarming én, hoe fijn, een eigen parkeerplaats.

In de directe omgeving is veel aandacht voor flora, fauna, klimaat en deel-automobiliteit. Een mooie combinatie van genieten van stadse (winkel-)voorzieningen in het eerste energieneutrale winkelcentrum van Nederland én de bijzondere ligging in het uiterwaardenlandschap langs de Waal.

Er zijn nog enkele appartementen en woningen beschikbaar in Hart van de Waalsprong. Klik hier voor het beschikbare aanbod.

Informatiemiddagen Waalsprong Informatiecentrum
Ben je geïnteresseerd in Hart van de Waalsprong? Kom dan naar de informatiemiddagen die de komende weken in het Waalsprong Informatiecentrum worden gehouden en kom alles te weten over het aanbod. 

Je bent welkom op de volgende dagen:

Vrijdag 30 september 13.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 1 oktober 11.00 tot 15.00 uur
Woensdag 5 oktober 13.00 tot 17.00 uur
Vrijdag 7 oktober 13.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 8 oktober 11.00 tot 15.00 uur

 

Het Waalsprong Informatiecentrum is gevestigd aan de Riet van Alebeekstraat 6 in Lent. Dat is naast de supermarkt Aldi en de onlangs in gebruik genomen sporthal De Boog met gezondheidsplein. Bovendien ligt het Waalsprong Informatiecentrum nabij Hart van de Waalsprong (in aanbouw). Op de prachtige maquette kun je hier tevens het hele plangebied van de Waalsprong bekijken.

Financieel mogelijk?
Benieuwd of een woning of appartement in Hart van de Waalsprong voor jou financieel mogelijk is? Vraag dan nu een vrijblijvend financieel advies aan bij LIV Hypotheken & Verzekeren, partner van Hans Janssen Makelaars.

►Vrijblijvend financieel advies aanvragen