Terug naar het overzicht

Presale Kops Kwartier gestart!

20 oktober 2022

21 oktober is de presale van Kops Kwartier in Nijmegen-Oost van start gegaan. Wil jij je inschrijven voor de presale? Doe dit dan vóór 7 november. En noteer alvast 10 november in je agenda, want dan start de definitieve verkoop.

Voor welk appartement of voor welke woning ga jij
Op de projectsite zijn de nieuwe impressies, plattegronden en prijsranges van de woningen en appartementen te bekijken. Zou je hier graag willen wonen? Stuur dan jouw favoriete bouwnummers in via je persoonlijke account op de projectwebsite. Wanneer je jouw voorkeuren vóór 7 november doorgeeft heb je een streepje voor bij de toewijzing. 

► Naar het woningaanbod

Start verkoop 10 november 
Zet 10 november met grote letters in je agenda want dan start de definitieve verkoop! Vanaf die datum staat alle verkoopinformatie zoals de definitieve prijzen, digitale brochure, een koperskeuzelijst en verkooptekeningen online.

Meet & Greet 17 november 
We kunnen ons voorstellen dat je nog aanvullende vragen hebt. Daarom organiseren we op 17 november a.s. een meet & greet. Het verkoopteam staat dan klaar voor het beantwoorden van al je vragen. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Hoe maak je de meeste kans op een woning ?
Na de start verkoop gaat de inschrijftermijn van circa 14 dagen van start. Na deze periode worden de woningen toegewezen. Allereerst wordt er gekeken naar de eerste bouwnummervoorkeur. Inschrijvers die een financiële check hebben meegestuurd met het inschrijfformulier, hebben een voordeel bij de toewijzing. Ook als je eigen vermogen gebruikt om de woning te financieren is het belangrijk om een verklaring of financiële check mee te sturen. Zijn er meerdere inschrijvers op eenzelfde bouwnummer mét een financiële check ? Dan zal gekeken worden of je jouw woningvoorkeur tijdens de presale hebt doorgegeven en of je eventuele andere voorbehouden hebt aangegeven. Zorg ook dat je een streepje voor hebt. Vraag hieronder jouw financiële check, ofwel de financieringsbelofte, aan bij LIV Hypotheken.

► Financieringsbelofte aanvragen

 

Kops Kwartier
Kops Kwartier ligt in de gewilde wijk Hunnerberg in Nijmegen-Oost, tussen de Berg en Dalseweg 295, Ubbergseveldweg en naast het park De Kopse Hof. In Kops Kwartier komen 27 stadswoningen, verdeeld over blokjes van elk twee of drie woningen. De stadswoningen bieden volop variatie in ligging, woonlagen, indeling en balkonoriëntatie en er is keuze uit verschillende types. Allemaal beschikken ze over een heerlijk vlonderterras dat de living of woonkeuken verbindt met het parklandschap.

De 41 appartementen zijn verdeeld over twee appartementencomplexen. Er is keuze uit verschillende typen: van een praktisch compact appartement tot een penthouse. Allemaal hebben ze twee of drie slaapkamers en een heerlijk royaal balkon, vanwaar je uitkijkt over het groene parklandschap.

► Meer informatie over de woningen