Terug naar het overzicht

Voorinschrijving Zuiderveld-West gestart

31 oktober 2022

De voorinschrijving van nieuwbouwproject Zuiderveld-West in Nijmegen-Noord start vrijdag op 4 november om 09:00 uur. Vanaf dat moment kun je jouw voorkeuren doorgeven op basis van de indicatieve verkoopprijzen. De voorinschrijving sluit op woensdag 16 november om 12:00 uur. Daarna volgt de definitieve inschrijving. Wil je meer kans maken bij de toewijzing? Lees dan vooral even verder.

Je maakt meer kans op een woning in het nieuwbouwproject Zuiderveld-West als je tijdens de inschrijfprocedure een financiële scan overlegt waarmee je kunt aantonen dat de woning binnen jouw budget past. 

Een financiële check is een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur waarin staat wat je bij de bank kunt lenen. Dit document kun je, zodra de inschrijfperiode is gestart, uploaden in je persoonlijke account. Heb je geen hypotheek nodig? Maar wil je de kans op jouw favoriete woning wel vergroten? Laat je financieel adviseur of de bank dan een brief opstellen waarin wordt aangegeven dat je de woning uit eigen middelen kunt betalen. Een financiële check mag maximaal 3 maanden oud zijn.

Het belang van een financiële check
Het overleggen van een financiële check tijdens de inschrijfprocedure werkt in jouw voordeel. Bij de toewijzing van de woningen wordt gekeken naar jouw eerste voorkeur. Zijn er meerdere geïnteresseerden in dat bouwnummer? Dan wordt gekeken of er een financiële check is meegestuurd.  Duidelijkheid over jouw financieringsmogelijkheden geeft namelijk niet niet alleen jou, maar ook de verkoper zekerheid.

De LIV financieringsbelofte
Vraag de financieringsbelofte aan bij LIV Hypotheken. LIV Hypotheken is onderdeel van Hans Janssen en betrokken bij het nieuwbouwproject Zuiderveld-West. Zij kunnen je dus optimaal adviseren in het hele traject. Het aanvragen van de financieringsbelofte is gratis.

► Vraag hier de financieringsbelofte aan
 

Voorinschrijving start op 4 november
De indicatieve koopsommen zijn nu op de projectsite te bekijken. De vanafprijs voor een tussenwoningen type E bedraagt circa € 419.000 vrij op naam. De koopsom voor de twee-onder-één-kapwoning A bedraagt circa € 675.000 vrij op naam. Bekijk de projectsite voor alle indicatieve prijzen. Hier zijn nu ook de indelingsplattegronden en nieuwste artist impressions te vinden. Heb je interesse om hier te wonen? Geef dan de woning van je voorkeur door voor 16 november 12 uur.

► Naar de projectsite