Terug naar het overzicht

Wonen tussen Maas en Waal in Appelhoek

01 november 2022

Idyllische dorpjes, eindeloze dijken, een afwisselend rivierenlandschap en kilometers lange fiets- en wandelroutes. Spreekt dit je aan en zou je hier wel willen wonen? In Appelhoek, een nieuwbouwproject dat nu in verkoop is, komen 22 woningen en 4 zelfbouwkavels. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Appelhoek ligt in het Gelderse Alphen, in de gemeente West Maas en Waal. Een heerlijke plek temidden van een indrukwekkend rivierenlandschap, waar natuur, rust en verbondenheid centraal staat.  In deze kleinschalige wijk worden binnenkort 22 eengezinswoningen gerealiseerd. Ook worden er 4 zelfbouwkavels aangeboden waarbij je met een eigen architect aan de slag gaat om jouw droomwoning te ontwerpen.

Meer keuzevrijheid
Er komen drie rijen met in totaal acht tussen- en zes hoekwoningen, in een kleinere en grotere variant. Aan de rand van het plan komen zes levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen van twee woonlagen, met de slaap- en badkamer op de begane grond. En er komt een blokje van twee twee-onder-één-kapwoningen van drie woonlagen. Ga je liever voor een eigen ontwerp? Kies dan voor éen van de vier zelfbouwkavels.

Als je kiest voor een woning in Appelhoek ga jij met je toekomstige buren, een architect en medewerkers van de ontwikkelaar aan de slag om jouw woning samen te stellen. Tijdens workshops ga jij meebepalen hoe jouw droomwoning er uitgaat zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kapconstructie, de gevelindeling, de dakbedekking en de steenkeuze. Maar ook de keuze voor de voordeur en of je wel of geen uitbouw wenst. 

Kopers van een zelfbouwkavel gaan met een eigen architect aan de slag om hun droomwoning te ontwerpen. Zij ontvangen een kavelpaspoort met de uitgangspunten voor het ontwerp van de woning. 

Interesse?
De verkoop is gestart. Wil je weten welke woningen er nog beschikbaar zijn? Bel 024 - 32 44 244 of check de projectsite.
Benieuwd of de woning binnen jouw budget valt? Onze partner LIV Hypotheken adviseert je graag over jouw financiële mogelijkheden. Je bereikt LIV Hypotheken via telefoonnummer 024 206 62 74 of neem contact op via het contactformulier