Terug naar het overzicht

Exclusieve samenwerking LIV Hypotheken en Triodos bank

01 november 2022

Onze partner LIV Hypotheken is een overeenkomst aangegaan met de Triodos bank: één van de duurzaamste banken in de wereld. Bij Triodos Bank is de hypotheekrente gekoppeld aan het energielabel van de woning: Hoe energiezuiniger je woning, hoe minder rente je betaalt. Daarbij zijn de energiekosten van een duurzame woning een stuk lager. Dubbel interessant dus!

Deze voordelen gelden overigens niet alleen als je een nieuwe hypotheek afsluit bij Triodos. Ook als je tijdens de looptijd van jouw Triodos hypotheek besluit om jouw huis te verduurzamen kom je in aanmerking voor een renteverlaging. Daarbij biedt Triodos één van de beste voorwaarden in de hypotheekmarkt zoals bijvoorbeeld:

  • Geldigheid hypotheekofferte 9 maanden
  • Je bent beschermd tegen rentestijgingen
  • Geen bereidstellingsprovisie

Waarom zou je kiezen voor een hypotheek van de Triodos bank?
De Triodos bank spant zich in voor een betere wereld. Zij gebruikt jouw geld om te investeren in duurzame bedrijven en financieren alleen projecten die bijdragen aan een groene en eerlijke maatschappij. Bedrijven die mens, dier, milieu of cultuur centraal stellen. Ze verstrekken leningen aan inspirerende ondernemers en vernieuwende projecten, zetten met de Triodos hypotheek huiseigenaren aan om te verduurzamen en beleggen ze hun fondsen in slimme, duurzame oplossingen. Zo zorgen meer dan 5.000 door Triodos gefinancierde projecten en investeringen voor impact in 45 landen wereldwijd. 

Klik hier als je meer wil weten over Triodos
 

Samenwerking met LIV Hypotheken
Triodos werkt alleen samen met bedrijven die hun visie onderschrijven. We zijn dan ook enorm trots op onze partner LIV Hypotheken, die deze week een exclusieve samenwerkingsovereenkomst met Triodos heeft ondertekend voor het verstrekken van duurzame hypotheken. Benieuwd wat LIV Hypotheken voor jou kan betekenen? Bel 024 206 62 74 of neem contact op via de website