Terug naar het overzicht

Bezichtigen Hart van de Waalsprong nu mogelijk

02 november 2022

In Hart van de Waalsprong, hét woon- en winkelcentrum van Nijmegen Noord, wordt volop gebouwd. De bouw van de appartementen Donk en Elft is al zo ver gevorderd dat nu de mogelijkheid wordt geboden de bouwplaats te bezoeken.

In het nieuwbouwproject Hart van de Waalsprong heb je straks alles bij de hand; supermarkten, ambachtelijke winkeltjes met smaakmakers als een bakker, een slijter en een visboer. Op het stadsplein tref je verschillende horecazaken, hoe gezellig! En binnen no-time sta je in midden in het Nijmeegse stadscentrum of wandel je zo het rivierenlandschap ‘De Spiegelwaal’ in.

De appartementen van Hart van de Waalsprong zijn verdeeld over de 2 appartementengebouwen Donk en Elft. In beide gebouwen zijn nog appartementen beschikbaar. Het gaat om riante appartementen met drie of vier kamers, met woonoppervlaktes die variëren van circa 100 m² tot circa 137 m² en riante buitenruimtes op het zuiden of zuidwesten. De verwachting is dat de appartementen eind 2023 worden opgeleverd.

Hoogwaardige afwerking
Alle appartementen krijgen een hoogwaardige afwerking inclusief luxe tegelwerk, sanitair en een keuken. Ook spelen duurzaamheid en comfort een grote rol. De appartementen hebben geen gasaansluiting en krijgen vloerverwarming en gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning. De appartementen hebben allen een eigen parkeerplek op het parkeerdek van het betreffende gebouw. Koopsommen vanaf € 449.500,- vrij op naam.

 Klik hier voor meer informatie over de nog beschikbare appartementen.

Bezichtigen op afspraak
Zie jij jezelf hier wel wonen? Bel 024 3244 244 voor meer informatie of meld je aan voor een bezichtiging via onderstaande link. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. 

► Meld je hier aan voor een bezichtiging