Terug naar het overzicht

Hart van de Waalsprong: van muziekcafé tot koffiebar tot supermarkt

16 november 2022

Dat er winkelvoorzieningen komen in Hart van de Waalsprong zal geen verrassing meer zijn. Maar dat een muziekcafé, bekend uit de regio en een koffiebar hier nog een vestiging openen wist je waarschijnlijk nog niet! 

Muziekcafé Sound & Soul 
Er is al een vestiging in Arnhem en nu kun je straks ook in Hart van de Waalsprong genieten van goed en duurzaam eten in een huiskamersfeer met heerlijke (live) muziek op de achtergrond. Zit je liever buiten op het terras aan het Oranje Marieplein met een cocktail? Nog even geduld maar voor je het weet kun je genieten van al dit leuks bij Sound & Soul.

De lekkerste koffie van Bairro Alto
Marleen de Kort, die je o.a. kunt kennen als eigenaresse van Bairro Alto in Nijmegen aan de Kannenmarkt, zal hier straks ook een vestiging openen en je laten genieten van de lekkerste kopjes koffie.

En meer 
In de wandelgangen heb je vast al gehoord dat hier straks ook een Albert Heijn te vinden is, maar wist je ook dat het hier om een XL variant gaat? Dit houdt in dat er naast veel foodproducten ook veel non-foodproducten te vinden zijn.  Ook de meest bekende rookworst van Nederland ontbreekt niet: namelijk die van de HEMA. Dit HEMA-filiaal met een uitgebreid assortiment van circa 600 m2 vind je straks in het gebouw 'Gruto'. Verder tref je in de voetgangersstraat van het parkeerhuis naar het Oranje Marieplein nog slijterij Gall&Gall en drogisterij Etos.

Ondernemen in Hart van de Waalsprong
Heb je interesse om hier te ondernemen? Op deze plattegrond vind je meer informatie. 

Kijkmiddag woensdag 30 november
Nieuwsgierig geworden? Wil jij dit project van dichtbij en met eigen ogen zien? Meld je dan aan voor de kijkmiddag op woensdag 30 november a.s. 

Ik meld me aan voor de kijkmiddag

 

<bron: Hart van de Waalsprong>