Terug naar het overzicht

Start verkoop Hooiwal in Druten: 14 december 2022

23 november 2022

Wonen met het centrum van Druten om de hoek? Goed nieuws want op 14 december a.s. om 12.00 uur gaan de woningen van nieuwbouwproject Hooiwal in verkoop.

Voor ieder wat wils
Zoek jij een compacte tussenwoning, een ruime hoekwoning of een levensloopbestendige woning? Met de bouw van 38 woningen is er voor iedere woonwens een passende woning! Fijn weetje: om aan de grote vraag naar starterswoningen tegemoet te komen worden er 15 tussenwoningen aangeboden met KoopStart. Hiermee wordt een woning voor de beginnende koper beter bereikbaar en betaalbaar.

Zodra de verkoop start komt alle woninginformatie online, waaronder de definitieve woningprijzen per bouwnummer. Hieronder vind je alvast de indicatieve prijsbandbreedtes (prijspeil 2023) per woningtype.  

Tussenwoningen (KoopStart)
circa € 325.000 - 350.000 vrij op naam

Hoekwoningen
circa € 370.000 - 400.000 vrij op naam

Hoekwoningen XL
circa € 420.000 - 455.000 vrij op naam

Levensloopbestendige woningen
tussenwoning: circa € 350.000 - 370.000 vrij op naam
hoekwoningcirca € 400.000 - 430.000 vrij op naam

Goedkoper instappen met KoopStart
Nu je woning goedkoper aankopen, en op een later tijdstip afrekenen. Dat is de gedachte achter de Koopstartregeling. Dankzij deze regeling kun je nu ook met een lager inkomen tegen gunstige financiële voorwaarden een nieuwbouwwoning kopen. 
Met KoopStart koop je een nieuwbouw woning met een koperskorting. Verkoop je de woning later op de vrije markt, dan betaal je de verkregen koperskorting alsnog aan de ontwikkelaar en deel je samen in de waardeontwikkeling. Bij een waardestijging ontvangt de ontwikkelaar dan tevens een deel van de waardestijging als rendement. Bij een waardedaling delen koper en verkoper de waardevermindering.
Lees hier meer over KoopStart

Start verkoop
Woensdag 14 december om 12.00 uur gaat Hooiwal in verkoop. Vanaf dan staat alle verkoopinformatie online: van de woningprijzen per bouwnummer, de sanitair- en keukenbrochures tot de koperskeuzelijst met meer- en minderwerk. Zodra de verkoop is gestart, kun je in jouw accountomgeving het inschrijfformulier invullen en versturen. Heb je een financiële check opgevraagd, dan kun je deze uploaden bij je inschrijving. 
Naar de projectwebsite

Financieringsbelofte
Wil je weten of jouw droomwoning financieel haalbaar is? Laat onze collega's van LIV Hypotheken en Verzekeringen een financiële scan uitvoeren. Door jouw financiële check tijdens jouw inschrijving te uploaden maak je ook meer kans bij de toewijzing.
Vraag hier financieringscheck aan

De LIV wooncoach voor jouw gemak
Ben jij straks één van de gelukkige kopers bij Hooiwal, dan helpt een LIV wooncoach jou bij het maken van keuzes op weg naar je droomwoning. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt namelijk veel kijken. Om jou te ontzorgen, is de rol van de wooncoach in het leven geroepen. In Woonbelevingscentrum LIV doorloop je samen met je wooncoach het proces: van koken, baden en het tegelwerk tot een uitbouw of andere woningindeling. Dit allemaal onder één dak én met één vast aanspreekpunt! 

Save the date
Woensdagavond 14 december zal er in het inspirerende Woonbelevingscentrum LIV een start-verkoop event worden gehouden. Schrijf je via de projectwebsite in voor de nieuwsbrief en wordt voor de verdere ins- en outs van deze avond op de hoogte gehouden!