Terug naar het overzicht

Inschrijving Zuiderveld West gaat van start!

25 november 2022

Op vrijdag 25 november om 12.00 uur start de definitieve inschrijving van Zuiderveld West. Vanaf dan is het mogelijk om je voorkeur(en) van bouwnummers door te geven via je online account.

Zuiderveld West
Het project ligt op een toplocatie in Nijmegen-Noord; rustig maar zeer goed bereikbaar. Met in totaal 45 woningen die onderverdeeld zijn in tweekappers en tussen- en rijwoningen én met diverse uitbreidingopties is hier voor ieder wat wils.
En niet geheel onbelangrijk: de woningen zijn energiezuinig en onderhoudsarm, wel zo fijn!
De woonoppervlakte van de woningen varieert tussen de 113 m² en 171 m² en de vrij op naam prijzen liggen tussen de € 419.000 en € 689.000.

Inschrijven
Op de projectwebsite kun je een onlineaccount aanmaken en hierin je voorkeur(en) van bouwnummer(s) doorgeven. Doe dit vóór maandag 5 december 12.00 uur. Daarna sluit de inschrijving en zullen de woningen worden toegewezen. 

LIV Hypotheken & Verzekeringen 
Weet je al of de woning waar jouw voorkeur naar uitgaat voor jou haalbaar is? Onze collega's van LIV Hypotheken & Verzekeringen helpen je hier graag bij. Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken zij jouw financiele wensen en mogelijkheden en voorzien jou van de financieringsbelofte. In dit document staat beschreven wat voor jou financieel haalbaar is. Wel zo fijn toch? Bovendien heb je een streepje voor bij de toewijzing als je deze financieringsbelofte uploadt tijdens de inschrijfprocedure.
financieringsbelofte aanvragen