Terug naar het overzicht

Verkoop Hooiwal in Druten gestart

14 december 2022

Op woensdag 14 december is de verkoop van de 38 woningen in het nieuwbouwproject Hooiwal gestart. Je kunt je dus vanaf nu, tot en met 21 december, jouw voorkeur(en) doorgeven via de projectwebsite. 

Op loopafstand van het centrum wordt hier het mooie nieuwbouwproject Hooiwal gerealiseerd. Met 38 woningen, die onderverdeeld zijn in verschillende types, is hier voor ieder wat wils. De woningen worden opgeleverd met een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming, energiezuinig dus! De woonoppervlakte van de woningen varieert tussen de 91m2 en 142m2 en de vrij op naam prijzen liggen tussen de € 325.000, - en € 455.000,-. Enkele woningen worden aangeboden met de KoopStart regeling. Deze regeling maakt het mogelijk om een woning te kopen tegen een lagere marktwaarde. Dit gebeurt via een speciale regeling, zo worden de woningen ook voor starters beter bereikbaar.

Goedkoper instappen met KoopStart
Nu je woning goedkoper aankopen, en op een later tijdstip afrekenen. Dat is de gedachte achter de Koopstartregeling. Dankzij deze regeling kun je nu ook met een lager inkomen tegen gunstige financiële voorwaarden een nieuwbouwwoning kopen. 
Met KoopStart koop je een nieuwbouw woning met een koperskorting. Verkoop je de woning later op de vrije markt, dan betaal je de verkregen koperskorting alsnog aan de ontwikkelaar en deel je samen in de waardeontwikkeling. Bij een waardestijging ontvangt de ontwikkelaar dan tevens een deel van de waardestijging als rendement. Bij een waardedaling delen koper en verkoper de waardevermindering.
Lees meer over KoopStart

Druten
In het centrum van Druten kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen maar ook diverse cafés en restaurants vind je hier terug. Naast verschillende basisscholen heeft Druten ook een middelbare school. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, Druiten kenmerkt zich door het prachtige rivierenlandschap waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en er voor de kinderen een fantastisch speelbos is.

Inschrijven
Wil je hier graag wonen? Tot en met 21 december is het mogelijk om via de projectwebsite jouw voorkeur(en) door te geven. Dit doe je in je persoonlijke omgeving. Ook vind je op de projectwebsite alle beschikbare informatie per bouwnummer.

Financieringsbelofte
Goed om te weten of jouw droomwoning financieel haalbaar is. Onze collega's van LIV Hypotheken & Verzekeringen kijken graag samen met jou naar je persoonlijke situatie en op basis daarvan zullen zij een financiële scan uitvoeren. Tijdens de inschrijving kun je jouw financiële check uploaden en vergroot jij je kans op je droomwoning.