Terug naar het overzicht

Verkoop Zuiderveld West gaat voorspoedig

17 januari 2023

Binnen 4 weken tijd is er al 50% verkocht van het nieuwbouwproject Zuiderveld West. Ben je benieuwd welke woningen er nog beschikbaar zijn en wat er allemaal mogelijk is? 

Zuidverveld - West
Het nieuwbouwproject Zuiderveld West, met in totaal 45 woningen, komt op een prachtige en rustige locatie in Nijmegen-Noord te liggen. Alle dagelijkse voorzieningen liggen in de nabije omgeving en na een kwartiertje fietsen sta je in het gezellige stadscentrum van Nijmegen. Ook natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.

Woningen
De verschillende typen woningen zorgen voor een fraai en wisselend straatbeeld. De woonoppervlakte van de woningen varieert tussen de 113m² en 171m² en de vrij op naam prijzen liggen tussen de €419.000,- en €689.000,-. 
Met verschillende uitbreidingsmogelijkheden zoals: een uitbouw, het creëren van een extra slaapkamer, het vergroten van de badkamer of bijvoorbeeld openslaande deuren naar de achtertuin is er voor ieder wat wils. Naast de verschillende uitbreidingsmogelijkheden worden de woningen ook nog eens zeer energiezuinig opgeleverd! 
Ben je benieuwd welke woningen er nog beschikbaar zijn?
► klik dan hier 

LIV Hypotheken & Verzekeringen
Heb je een woning op het oog en wil je graag weten of dit financieel haalbaar is? Vraag dan een persoonlijk gesprek aan bij LIV Hypotheken & Verzekeringen. Tijdens dit gesprek zullen ze samen met jou naar je wensen en situatie kijken. Wel zo fijn om te weten wat je financiële mogelijkheden zijn. 
contact opnemen