Terug naar het overzicht

Binnenkort in verkoop: Robijnlaan Fase1 Cuijk

02 februari 2023

In de wijk ''De Valuwe'' in Cuijk Noord wordt straks het nieuwbouwproject Robijnlaan Fase 1 gerealiseerd. Met in totaal 23 woningen die zijn onderverdeeld in verschillende types is hier straks voor ieder wat wils! Naar verwachting start de (voor)verkoop in maart 2023.

De Valuwe
De ligging van de wijk De Valuwe kun je gerust perfect noemen. Zo rij je met de auto via de A73 gemakkelijk naar Nijmegen maar ook met het openbaarvervoer ben je zo onderweg, mede door het treinstation in Cuijk. Op korte afstand van de Robijnlaan ligt het gezellige centrum van waar je kunt winkelen, uiteten kunt gaan bij verschillende restaurants of een bezoekje kunt brengen aan de bioscoop of schouwburg. Verder kun je voor je boodschappen kun je terecht bij verschillende supermarkten, zijn er twee basisscholen aanwezig en diverse sportverenigingen. 

23 koopwoningen
De woningen zijn onderverdeeld in verschillende typologieën, maar worden wel allemaal in dezelfde stijl gebouwd. Hierdoor krijg je een mooi en afwisselend straatbeeld.
* 13 tussen- en hoekwoningen
* 6 levensloopbestendige woningen
* 4 twee-onder-een-kap woningen 
De woonoppervlakte van de woningen varieert tussen de 118 m² tot en met 135 m². De vrij op naam prijzen zullen later bekend worden gemaakt.
Een groot pluspunt van de woningen is dat ze energieneutraal zijn. Dat wil zeggen dat de woning bij 'gewoon gebruik' zelf de energie opwekt die de woning nodig heeft. Zo profiteer je gelijk van maandelijks lagere energielasten!

LIV Hypotheken & Verzekeringen
Wanneer je een (nieuwbouw)woning op het oog hebt is het belangrijk om te weten wat er financieel mogelijk is. Op deze manier kun je gerichter zoeken en weet je welke 'ruimte' er is om eventueel nog aanpassingen te laten doorvoeren. 
Wil jij weten of jouw droomwoning financieel haalbaar is? Vraag dan een persoonlijk gesprek aan met onze collega's van LIV Hypotheken & Verzekeringen. Tijdens dit gesprek zullen ze samen met jou naar je wensen en situatie kijken.  
Neem contact op

Interesse in nieuwbouwproject Robijnlaan
Heb je interesse in dit nieuwbouwproject en wil je de op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor dit project. 
Hou mij op de hoogte