Terug naar het overzicht

Deze maand start verhuur: Vijverhof Berg en Dal

02 februari 2023

Het project Vijverhof ligt in een bosrijke omgeving tussen de gemeenten Nijmegen en Berg en Dal. Op het voormalige terrein van woonzorgcentrum Vijverhof is de transformatie van het hoofdgebouw in volle gang. In totaal komen hier 40 huurappartementen en de verhuur hiervan start deze maand al!

De appartementen
Vijverhof krijgt in het voormalig hoofdgebouw in de zuidvleugel 40 tweekamer-appartementen, waarvan 34 voor de vrije sector en 6 voor de sociale huur. Alle appartementen zijn 53 m² groot. Op de begane grond bevindt zich de centrale entree en in de kelder vind je de bergingen (alleen vrije sector) en de gezamenlijke fietsenstalling. 
In het oog springen de 8 appartementen met een fijn terras. De appartementen met balkon vind je op de 4 verdiepingen van de zuidvleugel in het voormalig hoofdgebouw. De appartementen zijn duurzaam, gasloos en beschikken over energielabelA++. Benieuwd naar de prijs?  De huurprijzen variëren van €808,- tot €980,- per maand. Parkeren doe je dichtbij op het parkeerterrein. 

Start verhuur
Deze maand zal de verhuur starten van deze prachtig gelegen appartementen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op de projectwebsite.
Ga naar de projectwebsite