Terug naar het overzicht

Presale Blent gestart!

09 februari 2023

Tot en met 23 februari a.s. 12.00 uur is het mogelijk om je in te schrijven voor de preseale van het nieuwbouwproject Blent. 

Blent
Wonen op een toplocatie in een nieuw stuk stad in Nijmegen-Noord? Een unieke plek om te wonen en te werken, een plek waar je jezelf in de drukte kunt begeven, maar ook de rust kunt opzoeken? Dat is Blent!

Spoorwoningen
Aan de oostzijde van het project komen de spoorwoningen te liggen. Vanaf hier heb je zicht op het talud van de groene spoordijk dat op zo'n 60 meter afstand van de woningen ligt. De spoorwoningen hebben drie woonlagen met een plat dak, ideaal voor jonge gezinnen. Wil je 5 slaapkamers of toch een werk- en gamekamer? Op de verdiepingen is er veel ruimte voor verschillende indelingen.
De woonoppervlakte van de spoorwoningen varieert tussen 131m² en 151m².
Richtprijs vanaf ca. €432.500,- v.o.n. 

Singelwoningen
De singelwoningen zijn prachtig gelegen aan een aangelegde watersingel, aan de zuidkant van Blent. Ook de singelwoningen hebben 3 woonlagen met een plat dak waardoor je hier met gemak 5 slaapkamers kunt creëren. Ruimte genoeg!
De woonoppervlakte van de singelwoningen varieert tussen de 139m² en 151m².
Richtprijs vanaf ca. €457.500,- v.o.n. 

Hofwoningen
De hofwonigen komen te liggen in een autovrij hof dat prachtig wordt aangelegd. Een fijne plek om mensen te ontmoeten, te genieten van de ruimte, het groen en waar kinderen heerlijk kunnen spelen. De hofwoningen hebben 2 woonlagen met kap en beschikken over een heerlijke tuin. 
De woonoppervlakte van de hofwoningen varieert tussen de 105m² en 126m².
Richtprijs vanaf ca. €377.500,- v.o.n. 

Alle beschikbare informatie en om je in te schrijven verwijzen we je graag door naar de projectwebsite. 
Inschrijven op de projectwebsite

Financieringsbelofte
Wil je weten of jouw droomwoning financieel haalbaar is? Laat onze collega's van LIV Hypotheken en Verzekeringen een financiële scan uitvoeren. Door jouw financiële check tijdens jouw inschrijving te uploaden maak je meer kans bij de toewijzing.
Ik wil een financieringsbelofte aanvragen