Terug naar het overzicht

Jij, Hans Janssen en 4 goede doelen

14 februari 2023

Samen met onze verkoopklanten van 2022 hebben wij vier regionale goede doelen gesteund. Vorige week was het feestelijke moment daar om bij deze goede doelen langs te gaan en een mooi geldbedrag te kunnen overhandigen.   

Met dank aan onze klanten!
Dankzij onze verkopende klanten uit 2022 hebben we prachtige bedragen bij elkaar gespaard voor 4 prachtig mooie doelen! 
Wanneer er een koopakte van een bestaande woning werd getekend heeft de klant een keuze gemaakt uit één van de 4 goede doelen waarvoor wij, Hans Janssen Garantiemakelaars, elke keer een geldbedrag opzij hebben gezet. 
Dit heeft er voor gezorgd dat wij 4 mooie cheques hebben mogen uitreiken. Uiteraard was dit niet gelukt zonder onze klanten! 

De Voedselbank Nijmegen - Overbetuwe
Stichting de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe is een 100% non-profit organisatie met de doelstelling om directe voedselhulp te bieden aan de armste mensen en tegelijk zo verspilling van goed voedsel tegen te gaan.
Inmiddels worden er 930 pakketten per week, op 9 verschillende locaties uitgedeeld en wordt dit onder andere mede mogelijk gemaakt door maar liefst 200 vrijwilligers. Tijdens ons bezoek aan de Voedselbank viel ons gelijk op met wat voor een enthousiasme en liefde er gewerkt wordt om veel gezinnen te helpen aan een voedselpakket.
Het bedrag dat wij aan de Voedselbank hebben mogen doneren is € 1.000,-.
Wil je meer weten of ook een steentje bijdragen? 
Meer informatie over de Voedselbank Nijmegen - Overbetuwe 

AYA Stichting
Jongvolwassenen (18 tot en met 39 jaar) met kanker hebben vaak andere behoeften op het gebied van zorg en ondersteuning dan volwassenen. Daarom steunt Radboud AYA Stichting deze doelgroep zowel tijdens als na de behandeling van kanker en zowel medisch-technisch als psychosociaal. Ook bij de AYA Stichting zijn we ontzettend hartelijk ontvangen en hebben we gesproken met AYA verpleegkundigen. Fantastisch werk wat hier wordt verricht en oh zo nodig! 
Met een cheque van € 1.000,- hebben we deze mooie stichting weer wat dichterbij de realisatie van een fijne loungeplek gebracht.
Meer informatie of wellicht een donatie doen? 
► Bekijk hier de website van AYA

Dierenambulance Nijmegen
Vrijwel iedereen weet de dierenambulance te vinden. Wanneer er direct overgegaan moet worden op actie staan er enorm veel vrijwilligers klaar. Met behulp van drie volledig uitgeruste ambulances, rubberboot, paardentrailer, basispost en diverse opvangfaciliteiten kan er snel en accuraat gehandeld worden. Tijdens een indrukwekkende rondleiding hebben we gezien hoe belangrijk vrijwilligers ook hier zijn! Mensen die zich dag in, dag uit inzetten voor het welzijn van opgevangen dieren. Zelfs met 100 vrijwilligers kunnen ze het hier, vooral in het voorjaar en in de zomer, niet bijbenen. 
Dankzij onze klanten hebben wij € 750,- mogen doneren en kunnen niet anders zeggen dan: petje af voor iedereen van de Dierenambulance Nijmegen. 
Bezoek de website en kijk wat jij kan betekenen. 
Bezoek de website van de Dierenambulance Nijmegen

Stichting Kinderdroomwens
Stichting Kinderdroomwens zet zich al 16 jaar in voor kinderen en jongvolwassenen met een traumatische ervaring. Zij hebben ervaringen die uiteenlopen van bijvoorbeeld het verliezen van een broertje, zusje, vader of moeder tot gehandicapt raken, lijden aan ziekte, misbruikt zijn of uit huis geplaatst worden. 
Deze doelgroep valt helaas in de praktijk vaak tussen wal en schip. Daarom zet Stichting Kinderdroomwens zich (samen met het trouwe netwerk van vrijwilligers en donateurs) in om hen op een professionele en verantwoorde manier te ondersteunen. Stichting Kinderdroomwens zorgt dat er voor deze doelgroep, ondanks zo'n donkere periode, weer een zon aan de horizon komt te schijnen.
Het bedrag van € 1.750,- zal ingezet worden tijdens de FamilieVierdaagse. We hopen dat het een onvergetelijk weekend mag worden voor veel gezinnen die hier zo aan toe zijn. 
Alle beetjes helpen! Kijk wat jij kunt betekenen.
Meer weten over Stichting Kinderdroomwens