Terug naar het overzicht

Voorinschrijving Robijnlaan Cuijk gestart

03 maart 2023

De voorinschrijving van nieuwbouwproject Robijnlaan in Cuijk is vrijdag 3 maart om 09:00 uur gestart. Vanaf nu kan je jouw voorkeuren voor bouwnummers alvast doorgeven op basis van indicatieve verkoopprijzen. De voorinschrijving sluit op vrijdag 10 maart om 17.00 uur.
De definitieve verkoop volgt op een later moment. Meer kans maken op een woning? Lees dan vooral even verder.

Schrijf jij je vooraf in? Dan geeft dit je voorrang bij de definitieve inschrijving.

De voordelen van wonen in de Robijnlaan? Wij hebben ze hieronder voor je opgesomd:

  • De woningen zijn bijzonder duurzaam, ze zijn namelijk allemaal energieneutraal. Dit houdt in dat de woning bij regulier gebruik zelf de energie opwekt die nodig is voor het gebouw;
  • De ligging van de wijk ‘’De Valuwe’’ is bijzonder gunstig. Zo rijd je via de A73 binnen een kwartiertje naar het centrum van Nijmegen;
  • De wijk zelf beschikt over een supermarkt, twee basisscholen, een kinderboerderij en veel verschillende sportverenigingen. Oók het centrum van Cuijk ligt op korte afstand; Prachtige woningen voor ieder wat wils! Er worden in totaal 23 woningen in diverse typologieën gebouwd. Namelijk: 13 tussen- en hoekwoningen, 4 tweekappers en 6 levensloopbestendige rijwoningen. Zijn uw kinderen de deur uit? Worden uw huis en tuin te groot? Dan is een levensloopbestendige woning een prachtig alternatief.

Kortom: heerlijk wonen in de Robijnlaan!

Belangrijk om te weten:

  • De voorinschrijving sluit op vrijdag 10 maart om 17:00 uur. Daarna is wijzigen of een nieuwe inschrijving starten niet meer mogelijk. 
  • Een voorinschrijving is nog geen definitieve inschrijving voor een woning. Zonder inschrijving tijdens de defintieve inschrijperiode kan er helaas géén woning aan je worden toegewezen. 
  • Koop je samen? Eén inschrijving is voldoende. 
  • De financiële scan kun je pas uploaden bij de definitieve inschrijving. Je kunt deze wel al eerder in orde maken. Belangstellenden met een voorinschrijving krijgen voorrang bij de toewijzing t.o.v. inschrijvers zonder voorinschrijving. Een financiële check mag maximaal 3 maanden oud zijn.

► Vraag hier jouw financieringsbelofte aan

Heb je interesse in dit nieuwbouwproject en wil je de op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite. 

► Hou mij op de hoogte