Terug naar het overzicht

Blent: start verkoop 20 maart en meet & greet 25 maart

15 maart 2023

Pak je agenda er maar vast bij want aanstaande maandag, 20 maart, start de verkoop van Blent fase 1 en op zaterdag 25 maart heb je de mogelijkheid om het verkoopteam te ontmoeten en je vragen te stellen tijdens de meet&greet. 

Start verkoop: maandag 20 maart
Vanaf aanstaande maandag, 20 maart, 12.00 uur is het mogelijk om je via de projectwebsite in te schrijven voor jouw favoriete bouwnummer van Blent fase 1.
Op de website kun je nu al de nieuwe beelden zien en zijn de prijzen bekend. De definitieve verkooptekeningen zijn vanaf 20 maart beschikbaar. 
► ga naar de projectwebsite

Meet & Greet: zaterdag 25 maart 
Op zaterdag 25 maart ben je tussen 11.00 en 13.00 uur van harte welkom in hotel Van der Valk in Lent. Hier zullen de projectontwikkelaar en wij voor je klaar staan om eventuele vragen te beantwoorden. 
Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om deel te nemen aan één van de wandelingen. Door naar de projectlocatie te lopen krijg je een goed beeld van de omgeving en van de locatie waar misschien straks wel jouw droomwoning komt te liggen.
► aanmelden Meet & Greet

Over Blent
Wonen op een toplocatie in een nieuw stuk stad in Nijmegen-Noord? Een unieke plek om te wonen en te werken, een plek waar je jezelf in de drukte kunt begeven, maar ook de rust kunt opzoeken? Dat is Blent!
In fase 1 komen in totaal 54 grondgebonden woningen die zijn onderverdeeld in verschillende typen:

  • Spoorwoningen - woonoppervlak circa 131m² t/m 151m² - prijs vanaf €435.000,-  v.o.n.  
  • Hofwoningen - woonoppervlak circa 105m² t/m 126m² - prijs vanaf €390.000,-  v.o.n .  
  • Singelwoningen - woonoppervlak circa 139m² t/m 150m² - prijs vanaf €460.000,- v.o.n.

meer informatie over de woningtypes

LIV Hypotheken & Verzekeringen
Het is verstandig om van te voren helder te hebben wat er voor jouw financieel mogelijk is. Bij LIV Hypotheken & Verzekeringen kun je vrijblijvend een financieringsbelofte aanvragen. Hierin staat beschreven wat er voor jou financieel mogelijk is. Zo ben jij goed voorbereid!