Terug naar het overzicht

13 april verkopersinformatie-avond in LIV Woonbelevingscentrum

30 maart 2023

Dat er veel verschillende nieuwsberichten over de woningmarkt in de media circuleren zal je niet ontgaan zijn. Maar wat is wijsheid en waar doe je goed aan? Je woning verkopen of juist niet? Of denk je erover na om je woning te verduurzamen? En hoe zit het eigenlijk met je hypotheek?
 

Tijdens de verkopersinformatie-avond in het LIV Woonbelevingscentrum zullen 3 gastsprekers spreken om jou te voorzien van informatie, adviezen en tips, die jou kunnen helpen bij het maken van de juiste beslissing in jouw verkoopproces. 

De gastsprekers die zullen spreken zijn: 
- Henk Rinsme van de NVM, hij vertelt je alles over de huidige stand van zaken op de (regionale) woningmarkt
- Chiel Burgers van LIV Hypotheken & Verzekeringen, vertelt je wat een overbruggingshypotheek precies is en zet je middels een aantal stellingen aan het denken. Dit helpt je bij het maken van de juiste keuze in het verkoopproces. 
- Andreas Vuijk van Homekeur, onze leverancier van energielabels, maakt je wegwijs in het nieuwe energielabel. Hij vertelt je wat je eenvoudig kunt doen om het energielabel te verbeteren. Heel actueel en zeker de moeite waard om in te investeren. 

Kortom een avond vol inspiratie met informatie die je zullen helpen bij jouw plannen. We zien jou toch ook op donderdag 13 april?
ja zeker! ik wil me aanmelden