Terug naar het overzicht

Voorinschrijving Wonen op de Set Take 3 gestart

10 mei 2023

Heb jij interesse in Wonen op de Set - Take 3 (fase 1)? Goed nieuws want vanaf nu is het mogelijk om jouw voorkeur(en) door te geven tijdens de voorinschrijving.

Voorinschrijving gestart
Vanaf nu is het mogelijk om via de projectwebsite jouw woningvoorkeur door te geven. Groot voordeel: dit geeft jou straks voorrang bij de toewijzing!
Op de pagina aanbod is per type woning een banbreedte aangegeven qua prijs. Op deze manier kun je gerichter te werk gaan en kijken welke woning het beste bij jou past. Wanneer de definitieve verkoop start, 25 mei om 12.00 uur, staan de door jou opgegeven bouwnummers in je account klaar. Dit kun je nog wijzigen totdat je jouw inschrijving definitief indient. 

Een goed begin is het halve werk
Wil jij tijdens de start verkoop goed voorbereid zijn? Dan raden wij je aan, om naast je woonwensen, ook je financiële plaatje in beeld te brengen. Onze collega's van LIV Hypotheken & Verzekeringen kennen het project en kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Zij stellen een financieringsbelofte voor je op die je tijdens de start verkoop kunt uploaden. Ook dit werkt in je voordeel tijdens de toewijzing. 
ik wil een financieringsbelofte aanvragen

 

De definitieve verkoop van dit project start op 25 mei om 12.00 uur.