Terug naar het overzicht

31 mei informatieavond Kops Kwartier

22 mei 2023

Wil jij weten of dit project wellicht iets voor jou is of heb je vragen die je graag beantwoord wilt hebben?  Kom dan op woensdag 31 mei naar de informatieavond in het LIV Woonbelevingscentrum in Nijmegen en laat je informeren! 

Informatieavond
Misschien is Kops Kwartier wel iets voor jou! Kom tijdens de informatieavond vrijblijvend binnenlopen en laat je informeren over dit project. Ook heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal korte workshops waarin je je kunt laten informeren over het project, uitleg krijgt over het energiesysteem, hoe het aankoopproces van nieuwbouw in elkaar zit en praten o.a. onze collega's van LIV Hypotheken & Verzekeringen je bij over de actuele stand van zaken omtrent de financiering van een nieuwbouwwoning.

Ruimte 1
18.45 uur  Wonen in Kops Kwartier
19.15 uur   Uitleg energiesysteem
19.45 uur  Wonen in Kops Kwartier
20.15 uur  Uitleg energiesysteem

Ruimte 2
18.45 uur  Aankoopproces nieuwbouw
19.15 uur   Financiering
19.45 uur  Aankoopproces nieuwbouw
20.15 uur  Financiering 

We zien je graag!
Waar: LIV Woonbelevingscentrum - Verlengde Energieweg 50 Nijmegen
Wanneer: woensdag 31 mei, 18.30 uur - 20.30 uur
 

Kops Kwartier
In de gewilde wijk Hunnerberg in Nijmegen-Oost, tussen de Berg en Dalseweg 295, Ubbergseveldweg en naast het park De Kopse Hof wordt straks het nieuwbouwproject Kops Kwartier gerealiseerd. Hier komen 27 woningen, verdeeld over blokjes van elk twee of drie woningen. De woningen bieden volop variatie in ligging, woonlagen, indeling en balkonorientatie en is er keuze uit verschillende types. Allemaal beschikken ze over een heerlijk vlonderterras dat de living of woonkeuken verbindt met het parklandschap. 
De appartementen worden verdeeld over twee appartementencomplexen. Ook hier zijn verschillende typen. Alle appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers en een heerlijk royaal balkon.
bekijk hier de projectwebsite