Terug naar het overzicht

Verkoop gestart: Wonen op de Set Take 3

24 mei 2023

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s) van Wonen op de Set. En dat is nog niet alles want op donderdag 1 juni vindt er een informatieavond plaats in het LIV Woonbelevingscentrum in Nijmegen! 

Verkoop gestart
Op de projectwebsite kun je vanaf nu alle verkoopdocumentatie vinden en is het mogelijk om jouw voorkeur van bouwnummer(s) door te geven. De inschrijving sluit op zondag 4 juni om 23.59 uur dus zorg ervoor dat je jouw inschrijving voor die tijd hebt ingediend. 
► ga naar mijn accountomgeving of maak een account aan

1 juni informatieavond in LIV
Heb je vragen of ben je benieuwd hoe een nieuwbouwwoning er uit komt te zien? Kom dan op donderdag 1 juni naar het LIV Woonbelevingscentrum in Nijmegen. Wij staan samen met de ontwikkelaar en onze collega's van LIV Hypotheken & Verzekeringen voor je klaar om je vragen te beantwoorden onder het genot van een hapje en een drankje. Deze avond biedt je gelijk de mogelijkheid om rond te lopen in de 4, op ware grootte, inspiratiewoningen. Dit geeft je direct een goed beeld hoe een nieuwbouwwoning eruit komt te zien. Ook kun je een presentatie bijwonen over de financiering van een nieuwbouwwoning. 
Wist je dat je een streepje voor hebt bij de toewijzing als je een financieringsbelofte uploadt bij jouw inschrijving?
► vraag hier een financieringsbelofte aan

Kortom: zeker de moeite waard om langs te komen!
Datum: donderdag 1 juni tussen 19.00 en 20.30 uur (vrije inloop)
Adres: LIV Woonbelevingscentrum, Verlengde Energieweg 50 te Nijmegen
ik wil me graag aanmelden voor de informatieavond

Wonen op de Set Take 3
De woningen hebben bijzondere geveldetails wat zorgt voor een fraai en afwisselend straatbeeld. Met in totaal 37 woningen die onderverdeeld zijn in tussen-, hoek-, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen is hier straks voor ieder wat wils. De woningen zijn zeer energiezuinig doordat ze voorzien worden van zonnepanelen, vloerverwarming en aangesloten worden op stadsverwarming.
bekijk hier het woningaanbod