Terug naar het overzicht

Een groene parel in Berg & Dal

22 juni 2023

Stel je eens voor: een heerlijke nieuwe woonplek die harmonieus opgaat in de natuurlijke omgeving. Dat is wat Vijverhof jou biedt! In deze unieke wijk in Berg en Dal liggen de woningen prachtig te midden van het groen. Geniet hier van alles om je heen; of dat nu de vogels en de vlinders zijn, de heerlijk geurende bloemen voor je huis, de prachtig verkleurende bladeren in de herfst of de mensen met wie je deze fantastische woonplek deelt.

Wonen in Vijverhof betekent wonen in het groen en tegelijkertijd sta je binnen 10 minuten in hartje Nijmegen! De perfecte combinatie van schitterende natuur én de stad vlakbij. Vijverhof biedt 48 gevarieerde koopwoningen: van rijwoningen en levensloopbestendige woningen tot twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Alle woningen passen mooi in de natuurrijke omgeving. Denk aan de toepassing van lichte gevelkleuren, natuurlijke gevelmaterialen zoals hout en veranda’s die zorgen voor een goede verbinding tussen binnen en buiten. 

Naar verwachting start de voorverkoop deze zomer! Hoe dichter we bij de verkoop komen, hoe meer informatie we kunnen delen over de woningen, het inschrijf- en toewijzingsproces. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief van Vijverhof om alle updates direct per mail te ontvangen:

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief