Terug naar het overzicht

Wonen in het groene Land van Maas en Waal

07 juli 2023

Stijlvol wonen met dorpse flair? Dat is wonen in nieuwbouwplan Leeuwendonk! Op de hoek van de Molenstraat en de Van Heemstraweg in Boven-Leeuwen realiseert Reuvers Ontwikkeling & Bouw in totaal 24 woningen.

Ontdek de eerste fase van Leeuwendonk! Fase 1 bestaat uit 13 woningen, waaronder een riante vrijstaande woning, ruime rijwoningen en karaktervolle rug-aan-rugwoningen. Een aantal van deze woningen is voorzien van een bad- en slaapkamer op de begane grond.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de verkoop van fase 1. Vanaf 12 juli start de voorverkoop, bereid jezelf voor om de eerste stap te zetten in jouw toekomst in Leeuwendonk. Onze partner LIV Hypotheken & Verzekeringen kan al jouw financiële vragen beantwoorden.

Planning
Start voorverkoop: 12 juli 2023
Start verkoop: 28 juli 2023

Maak je interesse alvast kenbaar door het formulier op de projectwebsite in te vullen en blijf zo tevens op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Uiteraard staan wij je ook graag te woord! Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 024 679 09 21 of per e-mail via nieuwbouw@hansjanssen.nl