Terug naar het overzicht

Heerlijk wonen in Hart van de Waalsprong

07 juli 2023

Er wordt hard gewerkt in Hart van de Waalsprong. Hier vind je straks hét woon- en winkelcentrum van Nijmegen Noord. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar... Nu kopen, is eind 2024 wonen! 

Op zoek naar een appartement waar aandacht is besteed aan de toekomst? Dan is wonen in het prachtige gebouw Front (1 van de 4 deelprojecten van Hart van de Waalsprong) misschien iets voor jou! De appartementen worden in verschillende variaties aangeboden, van 3 tot 4-kamer- appartementen. Zo zijn er appartementen met een terras, danwel een balkon en is er de keuze uit 1 of meerdere badkamers. De grootte varieert van ca. 67 tot maar liefst 140m², de prijzen variëren van € 355.000,- tot € 690.000,- v.o.n. Je leest het al: voor ieder wat wils!

Bekijk hier de prachtige dronebeelden van Hart van de Waalsprong en ervaar de centrale ligging!

Heb je interesse om te wonen in het hart van de waalsprong? Kom dan vrijdag 7 juli (van 16 - 18.00u) of zaterdag 8 juli (van 10 - 12.00u) langs in de modelwoning in appartementencomplex Donk. De modelwoning bevindt zich in appartementencomplex Donk (bouwnummer 1), Moormannstraat 11 te Nijmegen.

Let op: de bouw van Hart van de Waalsprong is nog in volle gang dus er is géén lift aanwezig. Daarnaast adviseren wij om stevige schoenen aan te trekken!

Wij staan voor je klaar, zien we je daar? (aanmelden is niet nodig)

Actuele aanbod Front
Via deze link vind je het actuele aanbod van Front

Actuele aanbod Donk & Elft
Via deze link vind je het actuele aanbod van Donk & Elft