Terug naar het overzicht

Nog één woning beschikbaar in Koudenhoek Noord

07 juli 2023

Project Koudenhoek Noord bestaat in totaal uit 6 woningen, waarvan er nog 1 levensloopbestendige woning beschikbaar is! Laat wonen op deze unieke locatie niet aan je voorbij gaan en schrijf je in via de projectwebsite. Wie weet staat hier jouw toekomstige droomwoning? 

Deze sfeervolle levensloopbestendige woning (bouwnummer 6) heeft een ruim woonoppervlak van 117m² verdeeld over 2 woonlagen. Daarnaast beschikt de woning over een aangebouwde stenen berging voor extra opslagruimte en eigen inrit. De woningen zijn prachtig gelegen in een hofje waardoor je kunt genieten van rust en privacy, maar het bruisende centrum van Nijmegen om de hoek is!

De fantastische tuinligging op het noordoosten betekent dat je 's ochtends kunt genieten van de opkomende zon in je tuin, terwijl je 's middags ook nog steeds kunt genieten van een aangename hoeveelheid zonlicht. Of je nu wilt ontspannen in de schaduw of wilt genieten van de warme zonnestralen, deze tuin biedt voor elk wat wils.

De prijs bedraagt € 532.500,-. Voor deze prijs krijg je niet alleen een hoogwaardig afgewerkte woning, maar ook een geweldige locatie en alle voordelen van nieuwbouw. Met de kwaliteit, het comfort en de duurzaamheid die nieuwbouwwoningen bieden, is dit een investering in jouw toekomstige woongenot.

Bekijk hier de projectwebsite. Mis deze unieke kans niet en neem contact met ons op (024 679 09 21) voor een vrijblijvend verkoopgesprek.