Terug naar het overzicht

Oplevering Living - Inn Nijmegen in zicht

01 september 2023

De bouw van het nieuwbouwcomplex Living - Inn is in volle gang en inmiddels is de oplevering in zicht. De verwachting is om eind van dit jaar te starten met de oplevering van de eerste appartementen. Er zijn op dit moment nog verschillende senioren huurappartementen vanaf € 1.220,- per maand beschikbaar.

Living-Inn is een woonzorgconcept waar senioren en starters een zorgeloze toekomst tegemoet gaan. Jong en oud wonen en leven samen om het elkaar zo aangenaam mogelijk te maken. Een plek waar er aandacht is voor elkaar, waar men iets voor elkaar wilt doen en naar elkaar omkijkt. Samen een ommetje maken, een voetbalwedstrijd bijwonen, boodschappen doen of iets lekkers koken. Living-Inn wordt gerealiseerd in de wijk "Hof van Holland", het nieuwste stadsdeel van Nijmegen aan de overkant van de Waal. Met het winkelcentrum "Hart van de Waalsprong" wordt deze wijk hét stadshart van Nijmegen-Noord.

Interesse? 
Via de projectwebsite is de actuele beschikbaarheid terug te vinden, indien er een appartement beschikbaar is kunnen wij een optie verstrekken op dit bouwnummer. Na het verstrekken van een optie vragen wij toetsingsgegevens en wordt er gekeken of er aan de inkomenseis wordt voldaan. 

Vragen?
Wellicht zijn er op dit moment nog vragen, neem gerust contact met ons op en wij helpen graag! Telefonisch zijn wij bereikbaar op 024-679 09 21 of via nieuwbouw@hansjanssen.nl.
Via de projectwebsite is er ook een veelgestelde vragen rubriek, wellicht vindt u hier het antwoord op uw vraag.