Terug naar het overzicht

Nieuwbouwontwikkelingen regio Nijmegen

01 september 2023

De zomervakantie zit erop en inmiddels zijn wij weer druk in de weer met alle nieuwbouwontwikkelingen die op de planning staan. We kunnen dan ook met veel enthousiasme melden dat er verschillende mooie projecten op de stapel liggen!

Om te beginnen hebben we Leeuwendonk fase 2 in Boven-Leeuwen in het vooruitzicht. Deze nieuwbouwwijk belooft wederom een prachtige toevoeging aan de omgeving te worden. Met een gevarieerd aanbod aan woningen is er voor ieder wat wils. Binnenkort kunnen geïnteresseerden zich inschrijven, dus hou de projectwebsite goed in de gaten! Fase 1 is naar aanleiding van de inschrijfperiode volledig toegewezen, voor fase 1 kun je je inschrijven als reservekandidaat. 

Een andere nieuwbouwontwikkeling waar we naar uitkijken is "Wonen op de set wonen take 3" fase 2 in Nijmegen Noord in de wijk Zuiderveld. Hier kunnen we binnenkort tweekappers, rijwoningen en hoekwoningen verwachten. Het is mogelijk om je nu alvast in te schrijven voor de nieuwsbrief via de projectwebsite zodat je als een van de eersten op de hoogte wordt gehouden van de start verkoop.

Blent fase 2 is bijna geheel verkocht, maar niet getreurd! Fase 3 is in voorbereiding, schrijf je in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite en mis geen enkele update. De verkoop van fase 3 wordt naar verwachting in het derde of vierde kwartaal gestart. Dus, als je interesse hebt, dan is dit het moment om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Korenveld in Wanroij is ook een nieuwbouwproject om naar uit te kijken. Met zijn idyllische ligging biedt deze buurt een perfecte combinatie van rust en nabijheid van de stad. Binnenkort volgen er meer updates over dit project, dus blijf de projectwebsite volgen!

Tot slot willen we Vallei van Milsbèk onder de aandacht brengen. Deze nieuwbouwwijk belooft een waar paradijs te worden voor natuurliefhebbers. Met een divers woningaanbod is het het doel om iedere doelgroep een passende woning te bieden. Van starters en doorstromers tot senioren. Zo wordt Vallei van Milsbèk een gevarieerde en gezellige nieuwe woonwijk in Milsbeek. Meer informatie over dit project volgt binnenkort.

We hopen dat deze nieuwbouwontwikkelingen jullie allemaal ook enthousiast maken. Voor meer informatie en updates over deze projecten kunnen jullie altijd terecht op onze website. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. We houden jullie graag op de hoogte!