Terug naar het overzicht

De Valuwse Twist

15 september 2023

Nieuw in ons aanbod: de Valuwse Twist in Cuijk. 14 ruime maisonnettes met prijzen vanaf € 344.900,-

In Cuijk ervaar je de gemoedelijke sfeer van een dorp met alle gemakken van de stad. De wijk De Valuwe in Cuijk heeft de afgelopen jaren een mooie transformatie ondergaan. Denk aan nieuwe speelplekken voor de buurtkinderen en tal van vernieuwde voorzieningen. Hier vind je alles wat je nodig hebt binnen handbereik: een supermarkt, twee basisscholen, een middelbare school, een sporthal, MFA De Valuwe (multifunctionele accommodatie) en een winkelcentrum. 

Welkom in De Valuwse Twist! Er is een harmonieuze mix van bestaande woningen en nieuwbouw, waaronder 14 maisonnette woningen. Het project bestaat daarnaast uit 10 patiowoningen, waarvan er nog slechts 2 beschikbaar zijn. De ruime maisonnettes hebben een woonoppervlakte van ca. 100 m² tot 150 m² en minimaal twee slaapkamers. Voorzien van moderne gemakken om je comfortabel en duurzaam te laten leven: vloerverwarming, volledig elektrisch verwarmd, zonnepanelen en minimaal HR++ glas. Dit betekent dat je woning of appartement je niet alleen beschermt tegen warmte of kou, maar ook je energierekening laag houdt. 

Heb jij interesse in één van de maisonnettes in de Valuwse Twist? Neem dan contact met ons op via 024-679 0921 of bekijk de projectwebsite.