Terug naar het overzicht

Open huis Hart van de Waalsprong

15 september 2023

Kom tijdens de NVM Open Huizen Dag op 30 september tussen 11:00 uur en 13:00 uur een kijkje nemen in de volledig ingerichte modelwoning.  

Benieuwd naar de laatste appartementen in Hart van de Waalsprong? Kom dan een kijkje nemen in de volledig ingerichte modelwoning op zaterdag 30 september tussen 11:00 en 13:00 uur. De modelwoning bevindt zich in appartementencomplex Donk, bouwnummer 1, Moormannstraat 11, 6663 RM Nijmegen.

De nog beschikbare 3- en 4-kamerappartementen in gebouw Donk en Elft worden opgeleverd inclusief SieMatic of Bruynzeel keuken met inbouwapparatuur, luxe badkamer met sanitair van Villeroy & Boch en Hans Grohe en tegels van Mosa. De appartementen variëren van 110-137 m².

De oplevering van de appartementen in Donk en Elft is al over enkele maanden. Dat betekent dat wanneer je nu besluit, je aan het eind van het jaar al in je nieuwe woning kunt genieten. Mocht dit allemaal te snel gaan en kan je wel wat hulp gebruiken? Maak dan gebruik van het gratis interieuradvies van Homestudio’s. 

Actuele aanbod Donk & Elft
Via deze link vind je het actuele aanbod van Donk & Elft

Actuele aanbod Front
Via deze link vind je het actuele aanbod van Front

Let op: de bouw van Donk & Elft is nog in volle gang dus er is geen lift aanwezig tijdens de Open Huizen Dag. Daarnaast adviseren wij om stevige schoenen aan te doen.

Wij staan voor je klaar, zien wij je daar?