Terug naar het overzicht

Voorverkoop-event Korenveld Wanroij 11 oktober 2023

29 september 2023

De verkoop van Korenveld in Wanroij komt nu echt dichtbij! In november start de verkoop van de eerste fase. Deze bestaat uit 28 gevarieerde woningen. Voordat de verkoop start, kun je straks tijdens de voorverkoop in oktober jouw voorkeuren al doorgeven.

Op donderdag 5 oktober 12.00 uur start de voorverkoop van Korenveld – fase 1.
Tijdens de voorverkoop kun je via de woningaanbodpagina alvast jouw favoriete woning(en) doorgeven. Dit geeft je een streepje voor bij de woningtoewijzing!
We organiseren een voorverkoop-event in Het Wapen van Wanroij (Kwikstraat 6 te Wanroij), op woensdag 11 oktober tussen 17.00 en 19.30 uur.

Klik hier om je aan te melden voor het voorverkoop-event.

Tijdens het event kom je meer te weten over Korenveld en staan onder andere de makelaars en ontwikkelaars klaar om je vragen te beantwoorden. Ook door aanwezigheid bij het evenement krijg je een streepje voor bij de woningtoewijzing, dus zorg dat je erbij bent!

De officiële verkoop van Korenveld – fase 1 start in november.
Binnenkort kunnen we de start verkoopdatum met je delen. Vanaf dan staan alle verkoopstukken online en is het mogelijk om je daadwerkelijk in te schrijven voor een woning.

De nieuwe woningimpressies zijn te bewonderen via deze link en laten de fraaie jaren ’30 architectuur van de woningen zien. Met bijzondere geveldetails, in het oog springende topgevels, mooie erkers en genuanceerde baksteenkleuren.

Heb jij al een favoriete woning op het oog waar je je straks op inschrijft?

Bereid je voor! Heb jij interesse in een woning dan is het verstandig om je in je financiële mogelijkheden te verdiepen. Bij LIV Hypotheken & Verzekeringen kun je vrijblijvend een financieringsbelofte aanvragen, hierin staat beschreven wat er voor jou financieel mogelijk is.