Terug naar het overzicht

Verkoopdatum Blent fase 3 bekend!

29 september 2023

De verkoopdatum van Blent fase 3 staat vast! Op donderdag 26 oktober om 12:00 uur start de online verkoop. Vanaf dat moment is het mogelijk om je in te schrijven op jouw favoriete bouwnummer(s).

Fase 3 bestaat uit 23 Parkwoningen. Bekijk via de projectwebsite de gevelaanzichten, plattegronden en verkooptekeningen en bepaal jouw voorkeur! Op donderdag 26 oktober om 12:00 uur start de online verkoop en vanaf dat moment is het mogelijk om je in te schrijven op jouw favoriete bouwnummer(s).

Wil je je vast voorbereiden? Naast je verdiepen in de woningen is het verstandig om je financiële mogelijkheden in kaart te brengen. Bij LIV Hypotheken & Verzekeringen kun je vrijblijvend een financieringsbelofte aanvragen, hierin staat beschreven wat er voor jou financieel mogelijk is. Zo ben jij goed voorbereid!

Wil je graag met eigen ogen kunnen zien waar de Parkwoningen van Blent fase 3 komen? Dat kunnen we ons voorstellen! Daarom organiseert de ontwikkelaar op zaterdag 14 oktober een wandeling naar de locatie. Tijdens de wandeling loop je kort door het omliggende gebied, zodat je een indruk krijgt van de omgeving.
De wandeling start om 10.00 uur en duurt ongeveer een uur. Het verzamelpunt is onderaan de trap van station Lent.
Meld je aan zodat er rekening kan worden gehouden met je komst!

Heb je interesse in een Parkwoning? Zet de volgende data dan alvast in je agenda!

 14 oktober, 10.00 uur – Wandeling naar Blent, verzamelplek trap station Lent
 26 oktober, 12.00 uur – Online start verkoop
 1 november, 12.00 uur – Sluiting inschrijfperiode
 2 november – Toewijzing woningen Blent fase