Terug naar het overzicht

Kom jij ook zaterdag 28 oktober naar hét WoonEvent?

09 oktober 2023

Het WoonEvent op zaterdag 28 oktober is dé plek om inspiratie op te doen en nieuwe bouwplannen in de regio te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar je droomhuis, advies nodig hebt over het financiële plaatje of gewoon nieuwsgierig bent naar de nieuwste trends in de woonwereld, het WoonEvent heeft voor ieder wat wils.

Samen met het LIV Woonbelevingscentrum organiseert Hans Janssen Makelaars voor het eerst het WoonEvent. Met diverse experts en specialisten staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van keuzes op het gebied van wonen. Daarnaast kun je tijdens het WoonEvent ook een kijkje nemen in verschillende inspiratiewoningen, waar je de ruimte écht kunt ervaren. Van keukens en badkamers tot slaapkamers en zolders, je kunt overal een kijkje nemen en inspiratie opdoen voor je eigen (nieuwbouw)woning.

Ook als je altijd al is binnen had willen kijken in het LIV Woonbelevingscentrum ben je natuurlijk van harte welkom.

Dus ben je benieuwd naar de nieuwbouwplannen in de regio, wil je graag advies over je financiële mogelijkheden of wil je gewoon inspiratie opdoen op het gebied van wonen? Kom dan gezellig langs op zaterdag 28 oktober van 11:00 – 15:00 uur op het WoonEvent.

LIV Woonbelevingscentrum
Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen