Terug naar het overzicht

Fase 2 van Wonen op de Set take 3 in voorverkoop

13 oktober 2023

Op 5 oktober is de voorverkoop van de tweede fase van Wonen op de Set take 3 van start gegaan. Heb jij je woningvoorkeur al doorgegeven? Dit geeft je straks een streepje voor bij de toewijzing! De definitieve verkoop start donderdag 26 oktober om 12:00 uur. 

Je kunt jouw favoriete woning(en) doorgeven via het woningaanbod. Dit kan tot aan de start verkoop, donderdag 26 oktober om 12.00 uur. Geef je jouw voorkeuren door, dan geeft dit je straks bij de woningtoewijzing een streepje voor ten opzichte van inschrijvers die dit niet hebben gedaan. Handig om te doen dus! Ook staan jouw voorkeuren al klaar op het inschrijfformulier zodra de verkoop start. Je kunt de voorkeuren altijd nog aanpassen voordat je jouw inschrijving definitief indient.

Liever eerst nog advies over je financiële mogelijkheden neem dan contact op met LIV hypotheken en laat je hierover adviseren door jouw hypotheekadviseur. Onze collega’s van LIV Hypotheken & Verzekeringen zijn gespecialiseerd in de aankoop van een nieuwbouwwoning en staan altijd voor je klaar.

► neem contact op

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van het nieuwbouwproject Wonen op de Set take 3 - fase 2? Meld je aan voor de nieuwsbrief!