Terug naar het overzicht

Start verkoop tweede fase Vallei van Milsbèk

23 januari 2024

De verkoop van de 26 koopwoningen uit de tweede fase van Vallei van Milsbék in Milsbeek gaat op 1 februari van start! Vanaf dat moment kun je je via de projectwebsite inschrijven.

Bekijk de projectwebsite

Verkoopevent in Trefpunt te Milsbeek:
Wil jij je persoonlijk laten informeren over dit project, dan ben je 1 februari tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom in zalencentrum Trefpunt (Kerkstraat 31 te Milsbeek). Daar organiseren we een verkoopevent waar we je graag meer vertellen over dit mooie project. Na afloop kun je de brochure meenemen om thuis nog eens rustig door te bladeren.

Aanmelden verkoopevent

Op het event kun je via het scannen van een QR-code laten weten dat je aanwezig was. Dit geeft je een streepje voor bij de woningtoewijzing.

Voorbereiden:
Heb jij interesse en wil jij je kansen op een woning vergroten? Verdiep je in je financiële mogelijkheden. Het toevoegen van een financieringsbelofte tijdens je inschrijving vergroot je kansen bij de toewijzing. Met het bijvoegen van een financiële check bied jij jezelf en de verkopende partij zekerheid dat de financiering haalbaar is.
Neem contact op met LIV Hypotheken & Verzekeringen, zij hebben veel ervaring met het financieren van een hypotheek ten behoeve van een nieuwbouwwoning en kunnen daarom als geen ander passend advies geven.

Vraag hier direct een financieringsbelofte aan 

Mochten er nog vragen zijn, neem contact met ons op en wij beantwoorden deze graag voor je!

T 024 - 6 790 921
E nieuwbouw@hansjanssen.nl