Terug naar het overzicht

Iris Penthouses nu in de verkoop!

27 mei 2024

Wonen op hoogte met een panoramisch uitzicht over de stad of genieten van natuurlijke taferelen, de Iris Penthouses bieden een unieke woonervaring. Met een constant veranderend decor van Hollandse luchten en een levendige rivier, bieden deze penthouses een dagelijks schouwspel van zonsopgang tot de verlichte avondstad.

Na een grondige voorbereidingsperiode zijn de voorverkoopdetails voor de Ruby penthouses afgerond en is de verkoop gestart. Alle relevante verkoopdocumenten, waaronder verkooptekeningen, technische specificaties en koopovereenkomsten zijn terug te vinden op de projectwebsite

De verkoop van de penthouses in Iris gaat net even anders dan anders. 

Bij Iris Penthouses staan de prijzen niet vast. Voor de verschillende penthouses zijn minimale vanaf-prijzen bepaald, deze zijn te vinden in het actuele woningaanbod. Geïnteresseerden kunnen een bod indienen. Het bod kan ingediend worden via een biedingsformulier. Het biedingsformulier kun je vanaf nu downloaden onder de bouwnummers en in je persoonlijke account. Per bod dient een afzonderlijk formulier ingevuld en toegestuurd te worden. Het is toegestaan om op meerdere penthouses te bieden.

Bieden op een penthouse, hoe werkt dat?

Lees de verkoopstukken goed door, zodat je een weloverwogen bod kunt uitbrengen. De biedperiode sluit op 3 juni 2024 om 14:00 uur.

Hebben de penthouses bij jou ook een speciaal plekje in je hart en ga jij er helemaal voor? Bij de koop van één van deze 3 unieke penthouses in Ruby krijg je 2 uur exclusief interieuradvies van Perry Hanssen. Perry en zijn team zullen samen met jou elke kamer van je toekomstige droompenthouse verkennen. Door te tekenen en te brainstormen, stel je een lijst samen met al je wensen en vereisten. Na een sessie vertrek je met een schets boordevol inspiratie. Dit is een prachtige eerste stap om al je dromen te realiseren.

Mochten er nog vragen zijn dan vernemen wij dit uiteraard graag, wij zijn telefonisch bereikbaar via 024 - 6 790 921 of nieuwbouw@hansjanssen.nl.