Terug naar het overzicht

Kops Kwartier: Luxe wonen wordt realiteit met nieuwe ontwikkelingen

27 mei 2024

Wij hebben goed nieuws! De afgelopen periode zijn er meerdere appartementen en woningen in Kops Kwartier verkocht. Het benodigde verkooppercentage voor de appartementen is bereikt, zodat komende week de aanvraag omgevingsvergunning ingediend kan worden. Zodra deze onherroepelijk is, staat niets ons meer in de weg om te starten met de bouw van de 41 appartementen. Een mooie mijlpaal!

Ben jij op zoek naar een luxe appartement met uniek veel buitenruimte? Wacht dan niet te lang en maak een afspraak met ons. In Kops Kwartier komen naast appartementen ook luxe en ruime stadswoningen.

Nog enkele appartementen beschikbaar
Er zijn van elk type appartement nog maar enkele bouwnummers beschikbaar. En het is niet moeilijk te begrijpen waarom! Bijna nergens anders vind je zo'n ruim balkon als bij de appartementen in Kops Kwartier. Zie jij jezelf al genieten van de eerste zonnestralen met een kopje koffie in je hand, terwijl je uitkijkt over het groene park? Op de projectwebsite kun je zien welke appartementen nog beschikbaar zijn!

Wees dus snel met het reserveren van jouw droomplek want zodra de omgevingsvergunning onherroepelijk is, start de bouw!

Ruime drielaagse en vierlaagse stadswoningen
In Kops Kwartier worden ook luxe twee- en drie-onder-een-kapwoningen gebouwd. Deze unieke woningen met hoogwaardige architectuur bieden volop ruimte met een woonoppervlak van maar liefst 171 tot 234 m². Met een vlonderterras inclusief pergola en beplanting op de begane grond en een heerlijk dakterras op de tweede verdieping kun je genieten van de groene omgeving. De royale woonkamer, met een breedte van bijna 6 meter, en maar liefst 5 slaapkamers maken deze woningen extra bijzonder. Daarnaast heeft de vierlaagse woning een extra benedenverdieping die deels in het terrassenlandschap is verwerkt. Hier bevindt zich de woonkeuken en je kunt er zelfs een gastenverblijf of werkruimte creëren. Kortom, een bijzondere woning op een unieke groene plek én dicht bij het centrum waar je verliefd op kunt worden! En natuurlijk zijn een berging voor de fietsen bij het huis en een parkeerplaats in de parkeergarage inbegrepen.

De woningen zijn beschikbaar vanaf € 755.000,- V.O.N. incl. een afgewerkte badkamer en separaat toilet met sanitair van Villeroy & Boch

Wij staan voor je klaar!
Maak vrijblijvend een afspraak met ons via 024 - 6 790 921. Wij informeren je graag over alle ins en outs van Kops Kwartier!