Wil je geen nieuwbouwproject missen? Pas dan je Facebook instellingen aan.

15 maart 2018

Facebook verandert de wijze waarop je berichten te zien krijgt. Als je niets wil missen van ons aanbod zul je de instellingen moeten wijzigen.

Facebook bepaalt welke berichten je ziet

Facebook bepaalt door middel van een algoritme welke berichten je wel en welke berichten je niet op je tijdlijn te zien krijgt. Dat wil je ook, want anders zou je misschien wel duizenden berichten per dag ontvangen.

Maar misschien heb je het al gemerkt: sinds kort is er iets veranderd binnen je nieuwsoverzicht. Facebook heeft de nadruk gelegd op berichten van familie en vrienden. Dat wil zeggen dat berichten van bedrijven en organisaties minder vaak in je nieuwsoverzicht ziet verschijnen. Als je dat toejuicht is dat natuurlijk prima, maar dat betekent ook dat het aanbod en nieuws van Hans Janssen Garantiemakelaars steeds minder in beeld komt.

 

Zorg dat je geen nieuwbouwproject mist

Hoe zorg je er voor dat je niets van ons huizenaanbod hoeft te missen?

Ga naar je tijdlijn en klik op de drie puntjes naast nieuwsoverzicht (links van je tijdlijn), kies de onderste optie Voorkeuren bewerken, klik op ‘Geef aan van wie je het eerst berichten wilt zien’ dan zie je een overzicht van alle pagina’s die je leuk vindt. Selecteer vervolgens de pagina(s) die je wilt volgen, klik op Klaar en klaar is Kees.

 

Via de app

In de Facebook-app kies je via het hamburgermenu (de drie streepjes rechts bovenaan) Help en instellingen en vervolgens kies je Voorkeuren voor nieuwsoverzicht en krijg je hetzelfde keuzemenu te zien. Kies dus de eerste optie en tik de pagina’s aan die je graag wilt zien.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wenst u op de hoogte te blijven van de laatste nieuwbouw
trends & ontwikkelingen in de regio van Nijmegen?

Aanmelden voor nieuwsbrief