Maasbroekseblokken fase 2 groen wonen in boxmeer

Boxmeer

Wonen aan de rand van Boxmeer betekent wonen in het groen, met toch alle voorzieningen en faciliteiten nabij.

Hier leef je het buitenleven, waar je intens geniet van al het groen, de frisse lucht en waar je in je vrije tijd naar buiten gaat. Om te genieten van je tuin of om in je directe omgeving te wandelen, fietsen, golfen of varen. Boxmeer is makkelijk bereikbaar via de A73 en de A77 en ligt in de nabijheid van de steden Nijmegen en Venlo. Boxmeer beschikt over een eigen treinstation, ieder kwartier vertrekt er een trein richting Venlo of Nijmegen. Daarnaast heeft Boxmeer diverse busverbindingen en bevindt zich in het midden tussen de vliegvelden van D├╝sseldorf, Weeze en Eindhoven.

Boxmeer en omgeving biedt tal van sport- en spelmogelijkheden. Zo zijn er in dichte nabijheid diverse golfbanen, voetbal-, hockey- en tennisvelden en een wieler tourclub. Ook atletiek en fitness zijn vertegenwoordigd. In de directe omgeving vind je diverse fiets- en wandelroutes en een haven voor pleziervaart.

In Boxmeer is een ruime keuze uit basis- en middelbare scholen. Voor laatstgenoemden heeft Boxmeer een regiofunctie. Voor hbo-onderwijs zijn Nijmegen, Venray en Den Bosch uiterst geschikt. De dichtstbijzijnde universiteit ligt in Nijmegen, maar ook de universiteiten in Eindhoven, Utrecht en Maastricht zijn goed bereikbaar.

Boxmeer beschikt tot slot over een goed winkelaanbod, diverse horecagelegenheden en culturele voorzieningen. Voor uitstekende zorgverlening is er het nieuwe Maasziekenhuis Pantein. Dit ziekenhuis is van goede kwaliteit en werkt nauw samen met Radboudumc in Nijmegen.

****************

Een nieuw huis is een belangrijke stap in elk leven, of u nu starter bent, samen een gezin hebt opgebouwd of geniet van uw oude dag. Daarnaast is het de grootste uitgave die we in ons leven doen, dan wilt u toch ook dat alles naar uw wens is?

Daarom zijn wij geïnteresseerd in uw woonwensen, zodat de toekomstige woningmarkt het best afgestemd kan worden op uw wensen.

U kunt ons hierbij helpen door mee te doen met het kwalitatieve woningmarktonderzoek voor de Maasbroeksche Blokken fase 2. Hiermee brengen we de interesse en wensen in kaart van uw woningbehoefte om daarmee toekomstige nieuwbouw zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij wat u zoekt.

Bent u op zoek naar een appartement, tussenwoning of toch liever een 2/1-kapwoning? Met of zonder garage? Modern, functioneel of juist traditioneel?

Vertel ons wat de kenmerken zijn van uw droomhuis en wellicht vindt u die droom terug in de toekomstige nieuwbouwontwikkelingen in Boxmeer

Meld u aan voor het onderzoek om uw woonwensen kenbaar te maken. Uw medewerking stellen wij ten zeerste op prijs.
Ga naar www.groenwoneninboxmeer.nl en meld u aan!

Lees meer

Bekijk project website


Status Toekomstig (verkoop / verhuur)
Prijs Prijzen nog niet bekend