Vijverhof Berg en Dal

Berg en Dal

Vijverhof wordt een prachtige nieuwe woonbuurt in Berg en Dal: één van de mooiste gemeenten die Nederland rijk is. ‘Wonen in het groen’ staat centraal, met veel groen in de wijk en zichtlijnen naar de bosrijke omgeving die je vanuit je voordeur zo inloopt. Tegelijkertijd ben je binnen 10 minuten in hartje Nijmegen. Naar verwachting start de (voor)verkoop in de zomer van 2023!

Vijverhof biedt in totaal 48 gevarieerde koopwoningen: van compacte starterswoningen, rijwoningen en levensloopbestendige woningen tot riante twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Zo wordt Vijverhof een gevarieerde wijk met een passende woning voor iedere woonwens.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite: www.vijverhofbergendal.nl/ en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Zijn jouw financiële mogelijkheden helder?
Met een zogenoemde hypotheek- of financieringsbelofte vergroot jij je kansen op een woning. Deze hypotheekbelofte vraag je aan bij je bank of erkend adviseur van jouw voorkeur. Sowieso handig om te hebben, want zo weet jij vooraf wat je financiële mogelijkheden zijn. Daarnaast biedt het de ontwikkelaar de zekerheid dat je de woning kunt financieren. De hypotheek- of financieringsbelofte kun je tijdens de start verkoop meesturen bij je digitale inschrijving. 


LIV Hypotheken helpt je graag! LIV Hypotheken is partner van Hans Janssen Makelaars en zijn helemaal op de hoogte van het nieuwbouwplan Vijverhof in Berg en Dal. Vraag hier de financieringsbelofte aan en zorg dat jij een streepje voor hebt.

► Neem hier contact op met LIV Hypotheken

Bellen kan natuurlijk ook. LIV Hypotheken is te bereiken op 024 - 2066274


► Heeft u nu een koopwoning? Vraag dan nu een gratis waardebepaling aan
Lees meer

Bekijk project website


Status Binnenkort in verkoop
Prijs Prijzen nog niet bekend

Foto's