In voorbereiding: Living-Inn

Nijmegen

START VERHUUR OP 11 OKTOBER. INSCHRIJVING MOGELIJK TOT EN MET 25 OKTOBER

Living-Inn Nijmegen : Goed voor elkaar

Living-Inn is een bijzonder woonzorgconcept waar vitale senioren, starters en zorgbehoevende senioren veilig een zorgeloze toekomst tegemoet gaan. Starters en senioren wonen en leven hier samen en helpen en zorgen voor elkaar, net zoals vroeger: Enkele uren per week verhalen uitwisselen, boodschappen doen, oppassen op de kinderen of de krant voorlezen; In ruil voor een betaalbare huur in een prachtige omgeving. 


Wie wonen er in Living-Inn?
  • “Vitale” senioren die behoefte hebben aan een levensloopbestendige woning die van alle gemakken is voorzien. 
  • Starters (appartementen onder huurtoeslaggrens) die op zoek zijn naar een dynamische woonomgeving met sociale contacten en ook een steentje hieraan bij willen dragen. å
  • Zorgbehoevende senioren die kunnen beschikken over een uitgebreid zorgplan dat de behoefte vervult van bewoners met dementie, somatische hulp of een tijdelijke zorgvraag. Toewijzing van deze appartementen vindt plaats op indicatie. Deze appartementen zijn gevestigd in een aparte zorgvleugel en worden niet door Living-Inn verhuurd. Het biedt bewoners wel de mogelijkheid dat zij te allen tijde bij de partner kunnen blijven wonen binnen de muren van Living-Inn. 

Waar komt Living-Inn?
Living-Inn wordt gerealiseerd In Hof van Holland, het nieuwste stadsdeel van Nijmegen aan de overkant van de Waal. Hof van Holland met het winkelcentrum 'Hart van de Waalsprong' wordt het stadshart van Nijmegen-Noord. Een plek waar gewoond, gewerkt, en gewinkeld wordt. Een tegenhanger van het bestaande Nijmeegse centrum voor alle inwoners van Nijmegen-Noord. In de wijk worden circa 1900 woningen gebouwd. Zowel gezinnen als starters, studenten, 1-2 persoonshuishoudens, ouderen en mensen met bijzondere woonwensen zullen hier hun nieuwe woonplek vinden. 

De appartementen
In totaal worden er circa 400 appartementen in Living-Inn gerealiseerd: circa 150 seniorenappartementen in de vrije huursector, 100  startersappartementen in de sociale huur en 150 zorgappartementen.

De seniorenappartementen zijn luxe afgewerkt, rolstoel en rollatorvriendelijk en uiteraard voorzien van alle moderne gemakken. Elk appartement beschikt over een een ruime buitenruimte. Er is goed nagedacht over de gebruiksvriendelijkheid, voor nu maar ook voor de toekomst: Zo wordt er gebruik gemaakt van domotica en zijn er schuifdeuren aangebracht in slaap- en badkamer. Het appartement is voorbereid op eventuele zorgbehoefte; zodat het appartement nu of in de toekomst op uw specifieke zorgwens kan worden opgebouwd. Omdat de zorg dichtbij is hoeft u als echtpaar, als de zorgvraag toeneemt, niet gedwongen gescheiden te leven.

De starters appartementen zijn knus met een luxe afwerking en hebben allemaal een eigen buitenruimte, veelal in de vorm van een loggia. Hier woon je in een omgeving die van alle gemakken is voorzien: snel een boodschap doen of joggen in een parkachtige omgeving: je bent er binnen een handomdraai.

De zorgappartementen zijn gevestigd in een aparte vleugel binnen het gebouw en worden op indicatie toegewezen door een nader te noemen organisatie.

Voorzieningen
Op de begane grond komen er voorzieningen als een restaurant, fysiotherapeut, kinderdagverblijf, een zwembad en diverse medische voorzieningen voor (gespecialiseerde ouderen)zorg.

Interesse?
Ben je starter, heb jij een sociaal hart en heb je belangstelling om hier te wonen? Ben jij bereid om je enkele uren per week in te zetten voor je medemens? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
Of bent u die vitale senior die op zoek is naar een levensloopbestendige huurwoning die van alle gemakken is voorzien en op de toekomst is voorbereid? 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je in als belangstellende via de button 'volg dit project'  of bel 024 – 3244 244

Een goede voorbereiding geeft rust


Heeft u belangstelling om hier te gaan wonen en nu in het bezit van een eigen woning? Dan zullen er wellicht vragen op u afkomen hoeveel uw woning waard is of wanneer de beste tijd is om uw woning te koop te zetten. Maak een afspraak met één van onze makelaars voor een vrijblijvend gesprek. Zij zijn ook betrokken bij het nieuwbouwproject Living-Inn en kunnen u daarom als geen ander begeleiden bij het gehele proces en adviseren wat het beste tijdstip is om uw eigen huis te koop te zetten.

►IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE OVER DE EVENTUELE VERKOOP VAN MIJN WONING

Lees meer

Bekijk project website


Status Binnenkort in verhuur
Prijs Prijzen nog niet bekend