In voorbereiding: Kops Kwartier

Nijmegen

Duurzaam wonen in een park
Wonen in een park. Dat is de basisgedachte achter het ontwerp van Kops Kwartier gelegen aan de Berg en Dalseweg. Het groen van het naastgelegen park De Kopse Hof loopt straks door tot aan de voordeur van de nieuwe woningen. Het alom aanwezige groen zorgt voor een rustige en ontspannen woonsfeer. Traditionele straten en hoge tuinafscheidingen kom je hier niet tegen. Ook geen wegen die tussen de woningen door lopen. Hierdoor is er meer ruimte voor mensen om elkaar te ontmoeten en voor kinderen om veilig te spelen.

Gespeeld met hoogteverschillen
Zie jij jezelf hier al wonen? In een groen woonpark van ongeveer 1,4 hectare met een terrasvormige opbouw. Hoogteverschillen versterken de bijzondere woonbeleving en zorgen voor een gevoel van geborgenheid. In dit landschap komen 27 stadswoningen en 41 appartementen. De architectuurstijl is modern en eigentijds.

Stadwoningen
Ook bij het ontwerp van de stadswoningen is gespeeld met hoogteverschillen. De twee- en drie-onder-een-kapwoningen tellen drie of vier woonlagen. Op plekken waar een hoogteverschil zit in het terrein, komen vierlaagse woningen die deels in de helling verscholen gaan. Alle woningen hebben een terras aan het park en daarnaast ook nog een terras als onderdeel van de bovenste woonlaag. De woningen hebben een zeer ruim woonoppervlak die varieert van 170 tot maar liefst 230 vierkante meter, met een berging aan de voorzijde of de terraszijde.

Appartementen met uitzicht op het groen
In Kops Kwartier komen twee vierlaagse woongebouwen met 20- en 21 appartementen. Ook hier is op een slimme manier gebruikgemaakt van natuurlijke hoogteverschillen in het terrein richting het Kops Plateau. Op de bovenste verdieping van elk gebouw bevinden zich 4 penthouses. Alle appartementen hebben een groot zonnig balkon op het zuidoosten met uitzicht op het groen. Het woonoppervlak varieert van 84 tot 185 vierkante meter. Parkeergelegenheid voor de fiets en de auto bevindt zich in de garage onder de appartementen.

Planning
Start verkoop najaar 2022; start bouw 2023

 

 

EEN GOEDE VOORBEREIDING GEEFT RUST

Een huis kopen is vaak de grootste aankoop in een mensenleven met veel keuzes die je als koper moet maken. Een goede voorbereiding geeft rust. Voor meer advies over eventuele financiering verwijzen wij je graag door naar LIV Hypotheken. Hans Janssen Garantiemakelaars heeft een intensieve samenwerking met LIV Hypotheken. Een LIV hypotheek is altijd maatwerk, afgestemd op jouw woonwensen en mogelijkheden tegen de scherpst mogelijke condities. Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

►IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE OVER MIJN FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN


Heb je belangstelling om hier te gaan wonen en heb je nu een eigen woning? Dan zullen er wellicht vragen op je afkomen hoeveel je woning waard is of wanneer je de woning te koop moet zetten? Maak een afspraak met één van onze makelaars voor een vrijblijvend gesprek. Zij zijn ook betrokken bij het nieuwbouwproject Kops Kwartier en kunnen je daarom als geen ander begeleiden bij het gehele proces en adviseren wat het beste tijdstip is om uw eigen huis te koop te zetten.

►IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE OVER DE EVENTUELE VERKOOP VAN MIJN WONING

Lees meer

Bekijk project website


Status Binnenkort in verkoop
Prijs Prijzen nog niet bekend