Hortus Ludi

Nijmegen

Pré-sale start op 14 juli 2021

Er ontstaat iets moois aan de Dobbelmannweg, een moderne interpretatie van de historische gebouwen van het voormalige kloostercomplex waar het onderdeel van is. Hortus Ludi past daarom perfect in deze dynamische stad aan de Waal.

Woningen
In de sfeer van de kloostertuin komen twee bijzondere en ingetogen woongebouwen met ieder een eigen type woning. Het poortgebouw verbindt de twee woongebouwen en is de entree naar de gezamenlijke kloostertuin. Deze 11 ruim opgezette stadswoningen sluiten aan op een beschut privé plekje dat uitloopt in een prachtig groene, bloemrijke en beschutte kloostertuin. De tuin deel je enkel met je buren, dat is leven in Hortus Ludi!

Duurzaam
Hortus Ludi wordt een duurzaam plan in de breedste zin van het woord. Energieneutraal, klimaatadaptief en natuurinclusief. Energie wordt opgewekt, bufferen water voor hergebruik in de kloostertuin en duurzame materialen worden toegepast. Niet alleen duurzaam en gezond, maar ook een plek om even gezellig met je buren bij te kletsen of samen te komen bij de riante eettafel.

Uniek
Het unieke van Hortus Ludi zit in het gezamenlijk wonen rondom de bijzondere tuin maar ook in de next level duurzaamheid van de gebouwen: constructie én gevel van hout, groene zichtbare daken, waarin biodiversiteit centraal staat. Door het vele aanwezige groen en de honderden nestkasten in de gevel is het niet alleen een duurzame toekomstbestendige wijk voor mensen, maar ook voor dieren. Vanaf volgend jaar zal iedere passant opmerken dat er iets bijzonders is ontstaan in Nijmegen.


 

EEN GOEDE VOORBEREIDING GEEFT RUST

Heb je belangstelling om hier te gaan wonen en heb je nu een eigen woning? Dan zullen er wellicht vragen op je afkomen hoeveel je woning waard is of wanneer je de woning te koop moet zetten? Maak een afspraak met één van onze makelaars voor een vrijblijvend gesprek. Zij zijn ook betrokken bij het nieuwbouwproject Hortus Ludi en kunnen je daarom als geen ander begeleiden bij het gehele proces en adviseren wat het beste tijdstip is om je eigen huis te koop te zetten.

►IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE OVER DE EVENTUELE VERKOOP VAN MIJN WONING

Lees meer

Bekijk project website


Status Binnenkort in verkoop
Prijs € 800.000,- tot € 905.000,- v.o.n.
Woonopp. 218 - 257 m2
Kavelopp. 91 - 104 m2

Woningtypes

Koop
tussenwoning

Tussenwoning

Tussenwoning
Koop
hoekwoning

Hoekwoning

Hoekwoning

Prijslijst

# Type Woonopp. Slaapkamers Prijs Status
1 Hoekwoning 244 m² 4 - Verkocht (o.v.)
2 Tussenwoning 257 m² 4 - Verkocht (o.v.)
3 Tussenwoning 257 m² 4 - Verkocht (o.v.)
4 Tussenwoning 257 m² 4 € 880.000,- In Optie
5 Hoekwoning 244 m² 4 € 895.000,- In Optie
6 Hoekwoning 218 m² 4 € 820.000,- In Optie
7 Tussenwoning 232 m² 4 - Verkocht (o.v.)
8 Tussenwoning 232 m² 4 - Verkocht (o.v.)
9 Tussenwoning 232 m² 4 - Verkocht (o.v.)
10 Tussenwoning 232 m² 4 € 860.000,- In Optie
11 Hoekwoning 218 m² 4 - Verkocht (o.v.)