In voorbereiding: Appelhoek

Alphen

 

In de nieuwbouwwijk Appelhoek in Alphen, op het grasland tussen de Lindenlaan en Appelhoek fase 1a, worden binnenkort 26 nieuwe woningen gebouwd.  

Voor ieder wat wils
Er komen drie rijen met in totaal acht tussen- en zes hoekwoningen, in een kleinere en grotere variant. Aan de rand van het plan komen zes levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen van twee woonlagen, met de slaap- en badkamer op de begane grond. En er komt een blokje van twee twee-onder-één-kapwoningen van drie woonlagen. Ga je liever voor een eigen ontwerp? Kies dan voor éen van de vier zelfbouwkavels.

Invloed op het ontwerp
De aankoop van de woningen verloopt net ieders anders dan normaal. PPO staat voor Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap. Dit is een proces waarbij je als koper meer invloed hebt op de uitstraling van je woning, dan wat gebruikelijk is. Samen met de toekomstige buren neem je deel aan een ontwerpworkshop om hiermee aan de slag te gaan.

De woningen worden prefab geleverd. Dat betekent dat ze compleet uit de fabriek op de locatie worden geplaatst:, van gevel, tot vloeren en de module van de badkamer. Het voordeel voor als koper? Hoge kwaliteit, een snelle levertijd, duidelijkheid over de kosten en meerwerkopties en specifiek in dit project is er meer mogelijk in het uiterlijk van de woning. Daarnaast komt bij de assemblage en montage van de woning aanzienlijk minder afval vrij, minder CO2 uitstoot en minder overlast voor omwonenden.

Ook aan de startende koper is gedacht
Samen met de gemeente West Maas en Waal is besloten om de woningen betaalbaar op de markt te zetten. Dat betekent dat ook de starter aan bod komt. De prijzen beginnen bij € 250.000.- vrij op naam.

Zelf bouwen
Meer interesse in een zelfbouwkavel? Dan loop je niet mee in het PPO-traject, maar ga je met een eigen architect aan de slag om jouw droomwoning te ontwerpen. Je ontvangt dan een kavelpaspoort met de uitgangspunten voor het ontwerp van de woning. 

Planning
Voorafgaand aan de start verkoop zal er een bijeenkomst plaatsvinden waarbij het PPO-traject verder wordt toegelicht en waar de mogelijkheid is om vragen te stellen. We verwachten eind juni meer informatie te kunnen delen over de verkoop van de woningen en zelfbouwkavels.

Interesse? klik hiernaast op de button 'volg dit project.'  Dan ben je als eerste op de hoogte.

Lees meer

Bekijk project website


Status Binnenkort in verkoop
Prijs € 250.000,- v.o.n.

Foto's