Lentse Pracht

Lentse Pracht|Keurvorst|2^1 kap dwarskap

Royale geschakelde villa’s in een landelijke stijl. Lekker vrij wonen met veel ruimte in het groen.

Deze villa’s zijn gesitueerd op grote kavels die extra bijdragen aan de landelijke manier van wonen die dit project kenmerkt. En waar u langs de berging op uw eigen perceel de royale achtertuin bereikt. Door de grote puien met dubbele tuindeuren aan de achterzijde haalt u de tuin ook bij kouder weer lekker naar binnen toe.

Achter de voordeur op de begane grond komt u in de ruimte entree, waarin ook de toilet, de meterkast en de garderobe zijn gesitueerd. Vanuit deze entree heeft u daarnaast toegang tot een grote, inpandige berging. Ideaal om uw fietsen te stallen, voor tuingereedschap of voor extra bergruimte. Daarnaast betreedt u vanuit de entree uw royale luxe leefkeuken en gigantische woonkamer met extra zit, of eetkamer waarin u alle rust en comfort vindt om hier heerlijk te verblijven.

Deze woningen zijn ideaal voor grote gezinnen, dankzij een zee aan ruimte en maar liefst vier royale slaapkamers, een ruimte luxe badkamer en een separaat toilet op de eerste verdieping. Nog meer slaapkamers nodig? Vraag dan naar de uitbreidingsmogelijkheden op de extra grote zolder vanwege de dwarskap. Op deze zolder, die standaard voorzien is van veel daglicht, bevindt zich ook de technische ruimte voor o.a. installaties, wasmachine en eventueel uw droger.

Uw auto parkeert u op eigen terrein. In een voortuin die grenst aan het groen en die groot genoeg is om eventueel ook een tweede auto te parkeren. Vanwege de rustige ligging komt hier alleen bestemmingsverkeer en woont u heerlijk in het groen.

Bekijk voor meer informatie de projectwebsite of neem contact met ons op via 024-6790921.
Lees meer

Bekijk project website


Woningen 2
Beschikbaar Onbekend
Woonopp. 190 m2
Kavelopp. 401 - 490 m2
Prijzen € 799.000,- tot € 889.000,- v.o.n.