Lentse Pracht

Lentse Pracht|Graaf|2^1 kap met berging

Geschakelde herenhuizen in een frisse eigentijdse stijl. Lekker ruim wonen met vrij uitzicht over de singel.

Deze geschakelde herenhuizen zijn gesitueerd op ruime kavels op de hoek van het plan. Bouwnummer 5 met een heerlijke grote tuin aan de zijkant aan een groene buffer naast het kavel. En bouwnummer 6 met een diepe tuin aan de achterkant van de woning. Op beide kavels heeft u de mogelijkheid om langs de woning (of berging) via uw eigen perceel de achtertuin te bereiken. Door de grote pui met dubbele tuindeuren aan de achterzijde haalt u de tuin ook bij kouder weer lekker naar binnen toe.

Op de begane grond is ruimte voor een luxe leefkeuken en royale woonkamer waarin u alle rust en comfort vindt om hier heerlijk te verblijven. In de ruime entree zijn ook de trap, de garderobe, meterkast en het toilet opgenomen. In de brede doorgang van keuken naar woonkamer heeft u ook nog voldoende ruimte om een zitje, eethoek, bureau, of een andere invulling naar wens te plaatsen.

Deze woningen zijn ideaal voor gezinnen, dankzij ruimte voor drie ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een separaat toilet op de eerste verdieping. Nog meer slaapkamers nodig? Vraag dan naar de uitbreidingsmogelijkheden op de zolder. Op deze zolder, die voorzien is van veel daglicht, bevindt zich ook de technische ruimte voor o.a. installaties, wasmachine en eventueel uw droger.

Uw auto parkeert u op eigen terrein. Vanwege de rustige ligging komt hier alleen bestemmingsverkeer en woont u heerlijk in het groen. Bezoekers parkeren in een van de vakken in het woonerf voor de woning.

Bekijk voor meer informatie de projectwebsite of neem contact met ons op via 024-6790921.
Lees meer

Bekijk project website


Woningen 2
Beschikbaar Onbekend
Woonopp. 148 - 153 m2
Kavelopp. 269 - 307 m2
Prijzen € 649.000,- tot € 719.000,- v.o.n.