Lentse Pracht

Lentse Pracht|Graaf|3^1 kap middenwoning

Een zeer ruim Herenhuis in een frisse eigentijdse stijl. Lekker ruim wonen met vrij uitzicht over de singel.

Deze woning is gesitueerd op een ruim kavel aan de singel met vrij uitzicht op het water. Door de enorme breedte van de woning heeft u in deze middenwoning een zee aan ruimte en een lekkere grote achtertuin. Uw tuin loopt door achter de tuin van uw buren, zodat u uw eigen achterom heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld uw fietsen veilig stallen in de berging die in de tuin is voorzien. Door de grote pui met dubbele tuindeuren aan de achterzijde haalt u de tuin ook bij kouder weer lekker naar binnen toe.

Op de begane grond is ruimte voor een luxe keuken en een aparte eethoek. De royale woonkamer waarin u alle rust en comfort vindt, zorgt ervoor dat u hier heerlijk kunt verblijven. In de ruime entree zijn ook de trap, de garderobe, meterkast en het toilet opge

nomen. Onder de trap bevindt zich een ruime trapkast welke vanuit de eetkamer te bereiken is.

Deze woningen zijn ideaal voor gezinnen, dankzij ruimte voor drie ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een separaat toilet. Daarnaast maakt de extra werkkamer op de eerste verdieping deze woning ideaal geschikt voor thuiswerken of studeren. Nog meer ruimtes nodig? Vraag dan naar de indelingsmogelijkheden op de zolder. Op deze zolder, die door het gemetselde dakopbouw accent voorzien is van veel extra daglicht, bevindt zich ook de technische ruimte voor o.a. installaties, wasmachine en eventueel uw droger.

Uw auto parkeert u op in een van de vakken in het woonerf voor de woning. Bezoekers parkeren voor uw woning of in de algemene parkeervakken binnen het plan. Vanwege de rustige ligging komt hier alleen bestemmingsverkeer en woont u heerlijk in het groen.

Bekijk voor meer informatie de projectwebsite of neem contact met ons op via 024-6790921.
Lees meer

Bekijk project website


Woningen 1
Beschikbaar Onbekend
Woonopp. 160 m2
Kavelopp. 207 m2
Prijzen € 594.000,- tot € 644.000,- v.o.n.