Lentse Pracht

Lentse Pracht|Keizer|Special

Geschakelde villa in bijzonder hoogwaardige, klassieke architectuur met een speciaal accent op de hoek. Royaal wonen met het allure van toen en het comfort en de kwaliteit van nu.

Deze twee onder een kap villa is gesitueerd op de hoek tussen de singel en het voormalige PGEM gebouw. En voorzien van een zeer bijzonder mooi hoogteaccent op de hoek, dat maakt deze woning werkelijk bijzonder. De vrijstaande garage ligt achter uw woning en daar parkeert u tevens rustig en veilig uw auto. Deze tuin beleeft u niet alleen achter uw woning, maar zeker ook naast uw woning. Door de dubbele tuindeuren aan de achterzijde en de erker aan de zijkant haalt u de tuin ook bij kouder weer lekker naar binnen toe.

Op de begane grond is ruimte voor een luxe leefkeuken die vanwege de erker extra groot is en voorzien is van veel extra daglicht. In uw royale woonkamer vindt u alle rust en comfort om hier heerlijk te verblijven. In de ruime entree zijn ook de trap, de garderobe, meterkast en het toilet gesitueerd.

Deze woning is ideaal voor gezinnen, dankzij ruimte voor drie ruime slaapkamers, waaronder een master-bedroom met inloopkast, een luxe badkamer en een separaat toilet op de eerste verdieping. Nog meer slaapkamers nodig? Vraag dan naar de vele uitbreidingsmogelijkheden op de zolder. Op deze zolder, die dankzij het hoogteaccent voorzien is van veel extra daglicht en extra ruimte, bevindt zich ook de technische ruimte voor o.a. installaties, wasmachine en eventueel uw droger.

Uw auto parkeert u op eigen terrein. Vanwege de rustige ligging komt hier alleen bestemmingsverkeer en woont u heerlijk in het groen. Bezoekers parkeren in een van de vakken in het woonerf.

Bekijk voor meer informatie de projectwebsite of neem contact met ons op via 024-6790921.
Lees meer

Bekijk project website


Woningen 1
Beschikbaar Onbekend
Woonopp. 170 m2
Kavelopp. 308 m2
Prijzen € 749.000,- tot € 799.000,- v.o.n.