Lentse Pracht

Lentse Pracht|Keizer|2^1 kap met berging

Geschakelde villa in bijzonder hoogwaardige, klassieke architectuur. Royaal wonen met het allure van toen en het comfort en de kwaliteit van nu.

Deze twee onder een kap villa’s zijn gesitueerd tegenover het voormalige PGEM gebouw. En voorzien van bijzondere accenten in metselwerk, betimmerde dakgoten en erkers, dat maakt deze woningen werkelijk bijzonder. De garages liggen aan uw woning en daar parkeert u tevens rustig en veilig uw auto, op eigen perceel. De achtertuin is bereikbaar via het pad dat achter de kavels doorloopt. Door de dubbele tuindeuren aan de achterzijde haalt u de tuin ook bij kouder weer lekker naar binnen toe.

Op de begane grond is ruimte voor een luxe leefkeuken die grenst aan de achtertuin en voorzien is van veel daglicht. In uw royale woonkamer met extra ruimte door de erker vindt u alle rust en comfort om hier heerlijk te verblijven. In de ruime entree zijn ook de trap, de garderobe, meterkast en het toilet opgenomen.

Deze woning is ideaal voor gezinnen, dankzij ruimte voor drie ruime slaapkamers, waaronder een master-bedroom met inloopkast, een luxe badkamer en een separaat toilet op de eerste verdieping. Nog meer slaapkamers nodig? Vraag dan naar de vele uitbreidingsmogelijkheden op de zolder. Op deze zolder, standaard voorzien van daglicht, bevindt zich ook de technische ruimte voor o.a. installaties, wasmachine en eventueel uw droger.

Uw auto parkeert u op eigen terrein. Mogelijk zelfs twee auto’s. Vanwege de rustige ligging komt hier alleen bestemmingsverkeer en woont u heerlijk in het groen. Bezoekers parkeren in een van de vakken in het woonerf.

Bekijk voor meer informatie de projectwebsite of neem contact met ons op via 024-6790921.
Lees meer

Bekijk project website


Woningen 5
Beschikbaar Onbekend
Woonopp. 162 - 165 m2
Kavelopp. 247 - 362 m2
Prijzen € 684.000,- tot € 819.000,- v.o.n.