Lauwendael fase 1

Lauwendael | Levensloopbestendige 2^1-kapwoning

Welkom in je nieuwe thuis in nieuwbouwproject Lauwendael! In deze levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen – met slaapkamer en badkamer op de begane grond – vind je alles om heerlijk te leven, nu én in de toekomst. Je auto kun je kwijt op de parkeerplek op eigen terrein en in de ruime berging is genoeg plek voor de (elektrische) fietsen. De zonrijke tuin op het zuidwesten maakt het plaatje helemaal af.

Kom je binnen?
Via de zij-entree betreed je de hal naar de woonkamer en open keuken. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Via de keuken bereik je de hal naar de berging en de ruime slaapkamer. Vanuit de slaapkamer bereik je de badkamer. De ruime verdieping biedt volop mogelijkheden. Wordt dit een hobbyruimte, of misschien de speel- of logeerkamer voor de kleinkinderen?

Lauwendael wordt gerealiseerd in de bebouwde kom van Beneden-Leeuwen: een fraai en gemoedelijk dorp, gelegen aan de rivier de Waal en omringd door schitterende natuur. Je woont hier met het weidse polderlandschap naast je voordeur. Laat je verrassen door de mooie vergezichten, bloeiende fruitbomen en ongerepte uiterwaarden van de Waal! Lauwendael ligt op loopafstand van het centrum van Beneden-Leeuwen. Hier vind je een verrassend ruim winkelaanbod en meerdere supermarkten voor je dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er in Beneden-Leeuwen diverse scholen en kinderopvang. Het rijke verenigingsleven zorgt ervoor dat er op het gebied van sport en cultuur van alles is te doen. Door de goede ontsluiting naar de N322 ben je snel in grotere steden in de buurt als Tiel, Nijmegen, Oss en Den Bosch.

Bekijk de projectwebsite lauwendael.nl voor meer informatie of neem contact op met de makelaars.
Lees meer


Woningen 6
Beschikbaar 0
Woonopp. 133 - 136 m2
Kavelopp. 253 - 260 m2
Prijzen € 459.000,- v.o.n.

Prijslijst

# Type Woonopp. Kavelopp. Prijs Status
15 Lauwendael | Levensloopbestendige 2^1-kapwoning 133 m² 260 m² - Verkocht onder voorbehoud
16 Lauwendael | Levensloopbestendige 2^1-kapwoning 136 m² 253 m² - Verkocht onder voorbehoud
17 Lauwendael | Levensloopbestendige 2^1-kapwoning 133 m² 253 m² - Verkocht onder voorbehoud
18 Lauwendael | Levensloopbestendige 2^1-kapwoning 136 m² 253 m² - Verkocht onder voorbehoud
19 Lauwendael | Levensloopbestendige 2^1-kapwoning 133 m² 253 m² - Verkocht onder voorbehoud
20 Lauwendael | Levensloopbestendige 2^1-kapwoning 136 m² 260 m² - Verkocht onder voorbehoud