Lauwendael fase 1

Lauwendael | Vrijstaande woning

Deze prachtige riante vrijstaande woningen in nieuwbouwproject Lauwendael worden echte blikvangers in de wijk. Woon je hier, dan geniet je ieder dag van de rust en ruimte. De woningen hebben een garage en 2 parkeerplekken op eigen terrein. Wil jij een oase van ruimte om je heen, dan is dit iets voor jou! Bouwnummer 27 heeft een mooie erker aan de voorzijde voor extra ruimte en lichtinval. Bij bouwnummer 28 zorgt de zij-uitbouw voor extra ruimte op begane grond en eerste verdieping. Wat heeft jouw voorkeur?

Kom je binnen?
Vanuit de riante woonkamer en grote open keuken kijk je rondom prachtig uit over de tuin. Laat de stress van de dag van je afglijden terwijl je ontspant in de lichte woonkamer. De eerste verdieping heeft 3 grote slaapkamers en een luxe badkamer. Verwen jezelf met een ontspannend moment in het ligbad. De woningbrede slaapkamer kun je met recht de ‘master bedroom’ noemen. De tweede verdieping is vrij indeelbaar. Realiseer hier bijvoorbeeld 1 of 2 extra slaapkamers. Deze woningen maken dromen werkelijkheid met hun zeeën van ruimte en prachtige aanblik!

Lauwendael wordt gerealiseerd in de bebouwde kom van Beneden-Leeuwen: een fraai en gemoedelijk dorp, gelegen aan de rivier de Waal en omringd door schitterende natuur. Je woont hier met het weidse polderlandschap naast je voordeur. Laat je verrassen door de mooie vergezichten, bloeiende fruitbomen en ongerepte uiterwaarden van de Waal! Lauwendael ligt op loopafstand van het centrum van Beneden-Leeuwen. Hier vind je een verrassend ruim winkelaanbod en meerdere supermarkten voor je dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er in Beneden-Leeuwen diverse scholen en kinderopvang. Het rijke verenigingsleven zorgt ervoor dat er op het gebied van sport en cultuur van alles is te doen. Door de goede ontsluiting naar de N322 ben je snel in grotere steden in de buurt als Tiel, Nijmegen, Oss en Den Bosch.

Bekijk de projectwebsite lauwendael.nl voor meer informatie of neem contact op met de makelaars.
Lees meer


Woningen 1
Beschikbaar 0
Woonopp. 177 - 191 m2
Kavelopp. 394 m2
Prijzen € 625.000,- tot € 650.000,- v.o.n.

Prijslijst

# Type Woonopp. Kavelopp. Prijs Status
27 Lauwendael | Vrijstaande woning 177 m² 394 m² - Verkocht onder voorbehoud